2 haftası falan kaldı, 29 Eylül'de çıkacak.FC 24 zaten çıkmadı mı?
Taa seneye Mayıs'ta falan eklenir anca.FC24 Game Pass'e çıkacak zaten hocam ben almayın derim.
EA ile geliyor hocam anlaşmaları var bildiğim kadarıyla.Online'ı kapatılmaz da oyuncu sayısı düşüyor ve yeni başlamış, kadrosu güçsüz insan sayısı azalıyor. Yine de bence FC 24 alacağınıza GamePass alın Fifa23 oynayın, çok severseniz o zaman düşünürsünüz FC24'ü.
2 haftası falan kaldı, 29 Eylül'de çıkacak.
Taa seneye Mayıs'ta falan eklenir anca.
Geliyor zaten de çıktığı an gelmiyor, sene sonuna doğru Mayıs’ta falan geliyor.EA ile geliyor hocam anlaşmaları var bildiğim kadarıyla.
Zaten EA Play'den oynayacam bence düşecek ama bu fiyatlar pahallı bence ilklerde çok iyi cu kaybetmez zaten EA Playe gelirse fifa23 siler 24 yüklerim benim korkum mesela iltimate teame felan giremekti ozaman ay ay ya play alırım baktım zamlar gelmek uzere bir sene çekerimOnline'ı kapatılmaz da oyuncu sayısı düşüyor ve yeni başlamış, kadrosu güçsüz insan sayısı azalıyor. Yine de bence FC 24 alacağınıza GamePass alın Fifa23 oynayın, çok severseniz o zaman düşünürsünüz FC24'ü.
2 haftası falan kaldı, 29 Eylül'de çıkacak.
Taa seneye Mayıs'ta falan eklenir anca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.