FIFA 23 artık almaya değer mi? EA Play üyeliğinden 150 TL oluyor. FIFA 23 artık almaya değer mi? Oynuyorum, zamlardan sonra üyeliği yenilemeyeceğim. Oyun üyelikten geliyor.
FIFA 23 artık almaya değer mi? EA Play üyeliğinden 150 TL oluyor. FIFA 23 artık almaya değer mi? Oynuyorum, zamlardan sonra üyeliği yenilemeyeceğim. Oyun üyelikten geliyor.
Değmez hocam, oyun saçma hatalar veriyor, atıyor falan... İlkbahar indirimlerinden almıştım normalde FIFA serisinin bağımlısıyımdır, oyunlar 2000 - 3000 saat vardır ama burada atıp durduğundan 20 saatim zar zor var
Değmez hocam, oyun saçma hatalar veriyor, atıyor falan... İlkbahar indirimlerinden almıştım normalde FIFA serisinin bağımlısıyımdır, oyunlar 2000 - 3000 saat vardır ama burada atıp durduğundan 20 saatim zar zor var.
Değmez hocam, oyun saçma hatalar veriyor, atıyor falan... İlkbahar indirimlerinden almıştım normalde FIFA serisinin bağımlısıyımdır, oyunlar 2000 - 3000 saat vardır ama burada atıp durduğundan 20 saatim zar zor var
Vallahi abim FIFA delisidir ve 17'den beri sadece 22 almadı şu zamana kadar. Ben hep girdiğimde bakıyorum ve değişim sıfır. Ulan herifler resmen 2-3 ay uğraştığı güncellemeyi tam oyun fiyatına satıyor ve millet alıyor. 150 lira olsa bile Ekim'de FIFA 24 çıkacak. Almayın derim.