Herkese merhabalar. Yaklaşık 90 saat civarı oynadığım Fifa 23 oyunu bir gün aniden açılmamaya başladı. Oyunu Steam platformundan satın almıştım ve gayet güzel oynayabiliyordum. Ancak bir anda fotoğrafta görmüş olabileceğiniz üzere bir hatayla karşılaştım. EA destekle yaklaşık 3 gün boyunca bu sorunun çözümü için konuştum ama hiçbir çözüm yöntemi işe yaramadı. Steam destek ile konuşamadım çünkü onlar da beni EA Desteğe yolladılar. EA Destek her ne kadar kısa sürede ilgilenseler de yararlı olmadı. Son mesajlarında oyunun kayıp olduğunu, Steam ile iletişime geçmemi istediler. Bu hataya sahip olan tek kişi ben olamam herhalde diye düşünüyorum. Bu yüzden sizlerin de fikrini almak istedim.
Anladığım kadarıyla Steam üzerinden Game Pass satın alıp Game Pass içindeki EA Play üzerinden de FIFA23 edindiniz.
Eğer buraya kadar doğruysa, EA Play'in FIFA23 desteğiyle ilgili bir sıkıntı olmuş olabilir.
Ve eğer dediğim gibi Game Pass üzerinden aldıysanız bir de Game Pass ile iletişime geçseniz?
Anladığım kadarıyla Steam üzerinden Game Pass satın alıp Game Pass içindeki EA Play üzerinden de FIFA23 edindiniz.
Eğer buraya kadar doğruysa, EA Play'in FIFA23 desteğiyle ilgili bir sıkıntı olmuş olabilir.
Ve eğer dediğim gibi Game Pass üzerinden aldıysanız bir de Game Pass ile iletişime geçseniz?
Kısmen doğru. Belki de EA tarafında bir hata olmuş da olabilir zira geçenlerde EA FC 24 almıştım EA üzerinden sonra hemen iade ettim. Ondan sonra olmuştu. Gamepass ile de bir konuşayım bakalım düzelir umarım.
Kısmen doğru. Belki de EA tarafında bir hata olmuş da olabilir zira geçenlerde EA FC 24 almıştım EA üzerinden sonra hemen iade ettim. Ondan sonra olmuştu. Gamepass ile de bir konuşayım bakalım düzelir umarım.