FIFA 23 "anticheat" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Mantartabanca

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Xpg 3200mhz 16GB (8x8) Ram
Ekran kartı
RX 6600 Powercolor Fighter 8gb
Anakart
B450mk-II
İşlemci
Ryzen 5 3600 pro
EA Play üzerinden aylık abonelik aldım ve 10 saatlik deneme sürümü için 2 hafta önce FIFA 23 indirmiştim anticheat hatası aldım. Format attıktan sonra bir daha kurdum ve yine aynı hatayı aldım. Ne yaptıysam düzelmiyor. Yarınki Steam indiriminde FIFA 23 almayı düşünüyordum fakat alıp da elimde patlasın istemiyorum. Bunun bir çözümü yok mu?

Edit: FIFA 22'ye sahibim ve hiçbir şekilde problem yaşamıyorum, sadece 23'te bu sorun var.

Sırasıyla dener misin;

Origin ve Steam kapalı şekilde

1- Yerel Disk C/Program Files/EA/AC/EAAntiCheat.Installer çalıştır ve FIFA 23 ü seçip Kaldır de ardından da Yükle de.
2- Yerel Disk C/Program Files/EA/AC/EAAntiCheat.Installer sağ tık Özellikler/Uyumluluk/Tüm kullanıcı ayarlarını değiştir/Bu programı yönetici olarak çalıştır seç ve uygula.
3- Yerel Disk C/Program Files/EA/AC/EAAntiCheat.GameService sağ tık Özellikler/Uyumluluk/Tüm kullanıcı ayarlarını değiştir/Bu programı yönetici olarak çalıştır seç ve uygula.
4- FIFA 23 sağ tık Dosya Konumu Aç/EAAntiCheat.GameServiceLauncher sağ tık Özellikler/Uyumluluk/Tüm kullanıcı ayarlarını değiştir/Bu programı yönetici olarak çalıştır seç ve uygula.
5- FIFA 23 sağ tık Dosya Konumu Aç/__Installer/EAAntiCheat/EAAntiCheat.Installer sağ tık Özellikler/Uyumluluk/Tüm kullanıcı ayarlarını değiştir/Bu programı yönetici olarak çalıştır seç ve uygula.
6- Origin ve Steam exelerini de sağ tık Özellikler/Uyumluluk/Tüm kullanıcı ayarlarını değiştir/Bu programı yönetici olarak çalıştır seç ve uygula.
7- EA Anticheat bu seferde EA Anticheat already running derse bir şeye dokunma bekle oyun açılıyor sonrasında.

Hocam bu sefer de böyle bir hata vermeye başladı.

Dosya Ekleri

• IMG_20221221_173036.jpg
    IMG_20221221_173036.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 95

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı