thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 5 Kasım 2023 #1 FIFA 23'te cross play desteğinin olduğu söyleniyor. Arkadaşımda Xbox Series S var ben iste Steam PC'den oynuyorum. İkimizde de çapraz eşleştirme ayarı açık ancak EA üzerinden davet edilmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2023
FIFA 23'te cross play desteğinin olduğu söyleniyor. Arkadaşımda Xbox Series S var ben iste Steam PC'den oynuyorum. İkimizde de çapraz eşleştirme ayarı açık ancak EA üzerinden davet edilmiyor.
Toran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.016 Çözümler 32 5 Kasım 2023 #2 Ortak lobi olarak da rakip olarak da oynanabiliyor. Daveti oyun içinden yolluyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 5 Kasım 2023 #3 Toran dedi: Ortak lobi olarak da rakip olarak da oynanabiliyor. Daveti oyun içinden yolluyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Direk yollanmıyor hocam. Davet yerinde adı gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Toran dedi: Ortak lobi olarak da rakip olarak da oynanabiliyor. Daveti oyun içinden yolluyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Direk yollanmıyor hocam. Davet yerinde adı gözükmüyor.
Toran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.016 Çözümler 32 5 Kasım 2023 #4 thedeuss dedi: Direk yollanmıyor hocam. Davet yerinde adı gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Çevrimdışı arkadaşlar sekmesinde olabilir m? Artı 0 Eksi
thedeuss dedi: Direk yollanmıyor hocam. Davet yerinde adı gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Çevrimdışı arkadaşlar sekmesinde olabilir m?
KS KS thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 5 Kasım 2023 #5 Toran dedi: Çevrimdışı arkadaşlar sekmesinde olabilir m? Genişletmek için tıkla... Yok hocam gözükmüyor orada da. 1V1'de gözüküyor arkadaşım ama başkalarıyla 2V2 atmak isteyince yapamıyoruz. Artı 0 Eksi
Toran dedi: Çevrimdışı arkadaşlar sekmesinde olabilir m? Genişletmek için tıkla... Yok hocam gözükmüyor orada da. 1V1'de gözüküyor arkadaşım ama başkalarıyla 2V2 atmak isteyince yapamıyoruz.
Toran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.016 Çözümler 32 6 Kasım 2023 #6 thedeuss dedi: Yok hocam gözükmüyor orada da. 1V1'de gözüküyor arkadaşım ama başkalarıyla 2V2 atmak isteyince yapamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Garip. Oyun kurulu olsa deneme yanılma yapıp çözüm sunabilirdim fakat oyun kurulu değil şu anda maalesef Artı 0 Eksi
thedeuss dedi: Yok hocam gözükmüyor orada da. 1V1'de gözüküyor arkadaşım ama başkalarıyla 2V2 atmak isteyince yapamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Garip. Oyun kurulu olsa deneme yanılma yapıp çözüm sunabilirdim fakat oyun kurulu değil şu anda maalesef