AnyFor Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #1 FIFA 23 oyununda sürekli DirectX hatası alıyorum en son aldığım hata "get device removed reason" hatası. Saatlerdir çözemedim kafayı yemek üzereyim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2023
FIFA 23 oyununda sürekli DirectX hatası alıyorum en son aldığım hata "get device removed reason" hatası. Saatlerdir çözemedim kafayı yemek üzereyim.
HzCji Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 602 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #2 "get device removed reason" için biraz araştırdım da bir kaç kişi ram değiştirerek çözmüş durumu. Test etme imkanınız varsa bir deneyin. Artı 0 Eksi
"get device removed reason" için biraz araştırdım da bir kaç kişi ram değiştirerek çözmüş durumu. Test etme imkanınız varsa bir deneyin.
KS KS AnyFor Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #3 Değerler böyle gözüküyor yerlerini mi değiştirmem lazım. HzCji dedi: "get device removed reason" için biraz araştırdım da bir kaç kişi ram değiştirerek çözmüş durumu. Test etme imkanınız varsa bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Değerler böyle gözüküyor yerlerini mi değiştirmem lazım. HzCji dedi: "get device removed reason" için biraz araştırdım da bir kaç kişi ram değiştirerek çözmüş durumu. Test etme imkanınız varsa bir deneyin. Genişletmek için tıkla...