ahmetsng Zeptopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı Rtx 3050 8gb İşlemci amd 5500x Bütün her şeyi denedim ama olmuyor. Yardımcı olun lütfen.
A AllahınAskeri Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 242 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #2 Sürücüler güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS ahmetsng Zeptopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 AllahınAskeri dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... evet günceldi herşeyi yaptım sonunda sildim şimdide fc 24 aldım onu yükledim yine aynı sorun oluyor çok fazla videolara baktım ama hiçbiri çözmedi Artı 0 Eksi
AllahınAskeri dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... evet günceldi herşeyi yaptım sonunda sildim şimdide fc 24 aldım onu yükledim yine aynı sorun oluyor çok fazla videolara baktım ama hiçbiri çözmedi
A AllahınAskeri Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 242 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #4 Yenileme hızını 60 yapıp oyuna girmeyi deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS ahmetsng Zeptopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #5 AllahınAskeri dedi: Yenileme hızını 60 yapıp oyuna girmeyi deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Onu tam olarak nereden yapabilirim? Bilgisayarımın yenileme hızı mı? AllahınAskeri dedi: Yenileme hızını 60 yapıp oyuna girmeyi deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım ama yine aynı sorun oldu. Son düzenleme: 24 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
AllahınAskeri dedi: Yenileme hızını 60 yapıp oyuna girmeyi deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Onu tam olarak nereden yapabilirim? Bilgisayarımın yenileme hızı mı? AllahınAskeri dedi: Yenileme hızını 60 yapıp oyuna girmeyi deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım ama yine aynı sorun oldu.