emirhan4141 Megapat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 4 27 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar oyuna tıkladığım gibi bu hatayı veriyor. İnternette her çözümü denedim. Silip yükledim fakat düzelmiyor. Çözebilen var mı?
Arkadaşlar oyuna tıkladığım gibi bu hatayı veriyor. İnternette her çözümü denedim. Silip yükledim fakat düzelmiyor. Çözebilen var mı?
Çözüm emirhan4141 3 Ocak 2023 ERMAN1907ER21 dedi: Çözebildinizmi sorunu. Çozebildinmi sorunu. Çozebildinmi sorunu. Genişletmek için tıkla... MSI Dragon Center vb uygulamaları kapattıktan sonra açıldı hocam.
ERMAN1907ER21 dedi: Çözebildinizmi sorunu. Çozebildinmi sorunu. Çozebildinmi sorunu. Genişletmek için tıkla... MSI Dragon Center vb uygulamaları kapattıktan sonra açıldı hocam.
WrieN Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 311 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #2 Çok bir fikrim yok sadece ortadaki yazıya göre bir yorum yazacağım Modemi reslemeyi ya da EA hesabına çık gir yapmayı denedin mi? Saçma bir yorum olabilir ama bazen çok basit şeyler çözebiliyor. Artı 0 Eksi
Çok bir fikrim yok sadece ortadaki yazıya göre bir yorum yazacağım Modemi reslemeyi ya da EA hesabına çık gir yapmayı denedin mi? Saçma bir yorum olabilir ama bazen çok basit şeyler çözebiliyor.
KS KS emirhan4141 Megapat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 4 27 Aralık 2022 #3 WrieN dedi: Çok bir fikrim yok sadece ortadaki yazıya göre bir yorum yazacağım. Modemi reslemeyi ya da EA hesabına çık gir yapmayı denedin mi? Saçma bir yorum olabilir ama bazen çok basit şeyler çözebiliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmuyor. Artı 0 Eksi
WrieN dedi: Çok bir fikrim yok sadece ortadaki yazıya göre bir yorum yazacağım. Modemi reslemeyi ya da EA hesabına çık gir yapmayı denedin mi? Saçma bir yorum olabilir ama bazen çok basit şeyler çözebiliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmuyor.
ERMAN1907ER21 Femtopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #4 Çözebildinizmi sorunu emirhan4141 dedi: Denedim hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Çozebildinmi sorunu. emirhan4141 dedi: Denedim hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Çozebildinmi sorunu. Son düzenleme: 2 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Çözebildinizmi sorunu emirhan4141 dedi: Denedim hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Çozebildinmi sorunu. emirhan4141 dedi: Denedim hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Çozebildinmi sorunu.
KS KS emirhan4141 Megapat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 4 3 Ocak 2023 #5 ERMAN1907ER21 dedi: Çözebildinizmi sorunu. Çozebildinmi sorunu. Çozebildinmi sorunu. Genişletmek için tıkla... MSI Dragon Center vb uygulamaları kapattıktan sonra açıldı hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
ERMAN1907ER21 dedi: Çözebildinizmi sorunu. Çozebildinmi sorunu. Çozebildinmi sorunu. Genişletmek için tıkla... MSI Dragon Center vb uygulamaları kapattıktan sonra açıldı hocam.
ERMAN1907ER21 Femtopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #6 emirhan4141 dedi: Denedim hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben asus rog kullaniyorumda nasil yapacagimi biliyormusun Artı 0 Eksi
emirhan4141 dedi: Denedim hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben asus rog kullaniyorumda nasil yapacagimi biliyormusun
KS KS emirhan4141 Megapat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 4 4 Ocak 2023 #7 ERMAN1907ER21 dedi: Ben ASUS ROG kullaniyorumda nasıl yapacagimi biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Arkada çalışan yazılımlardan gereksiz olanları kapat RGB vb dene girmeyi olur belki herkeste farklı bir çözüm oluyor. Artı 0 Eksi
ERMAN1907ER21 dedi: Ben ASUS ROG kullaniyorumda nasıl yapacagimi biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Arkada çalışan yazılımlardan gereksiz olanları kapat RGB vb dene girmeyi olur belki herkeste farklı bir çözüm oluyor.
Furqan0 Centipat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #8 Merhaba çözümü buldum. C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EADesktop.exe Özellikler,Uyumluluk,Tüm Kullanıcı Ayarlarını Değiştir,Programı yönetici olarak çalıştır. İşaretleyince bende düzeldi. Artı 1 Eksi
Merhaba çözümü buldum. C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EADesktop.exe Özellikler,Uyumluluk,Tüm Kullanıcı Ayarlarını Değiştir,Programı yönetici olarak çalıştır. İşaretleyince bende düzeldi.
ERMAN1907ER21 Femtopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #9 Arkadaşlar benim FIFA hala açılmıyor sorunu çözebilen var mı? Artı 0 Eksi