S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.554 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 26 Temmuz 2023 #1 Merhaba, DS4 bir kolum var. FIFA 23'te fare ve klavye ile oynatıyor, bir türlü yapamadım kolu. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
Merhaba, DS4 bir kolum var. FIFA 23'te fare ve klavye ile oynatıyor, bir türlü yapamadım kolu. Yardım eder misiniz?
O osmanatasayar Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 Steam'den kontrolcü ayarını yaptınız mı? Screamy dedi: Merhaba, DS4 bir kolum var. FIFA 23'te fare ve klavye ile oynatıyor, bir türlü yapamadım kolu. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Steam'den kontrolcü ayarını yaptınız mı? Screamy dedi: Merhaba, DS4 bir kolum var. FIFA 23'te fare ve klavye ile oynatıyor, bir türlü yapamadım kolu. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla...
V vojnik58 Zeptopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 3 26 Temmuz 2023 #3 Eğer Steam'den girdiysen geniş ekrana geçip ayarlardan DualShock4 kontrol cihazını kullan ayarını açıp girersen çalışıyor. Artı 0 Eksi
Eğer Steam'den girdiysen geniş ekrana geçip ayarlardan DualShock4 kontrol cihazını kullan ayarını açıp girersen çalışıyor.