FIFA 23, DualShock4'ü klavye olarak algılıyor

mr_wicKy

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ANAKART:B450 s2h Dragon
RAM:8x2 XPG 3000mhz
İŞLEMCİ:Ryzen 5 3500X
EKRAN KARTI:GTX 1660S GİGABYTE
Polosmart PSG07 DualShock4 kullanıyorum, uzun süredir sorunsuzdu fakat bugün tekrardan bilgisayarı açtım, Bluetooth'tan Gamepad'i bağladım ve oyuna girdim fakat oyuna girdiğimde kolu klavye olarak algılamaya başladı. Yazı olarak çok fazla betimleyemiyorum fakat fotoğraf bırakıyorum. Kumanda düzeni değiştiği için oyun bile oynayamıyorum ve şu an kolu kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    191,9 KB · Görüntüleme: 202
Polosmart PSG07 DualShock4 kullanıyorum, uzun süredir sorunsuzdu fakat bugün tekrardan bilgisayarı açtım, Bluetooth'tan Gamepad'i bağladım ve oyuna girdim fakat oyuna girdiğimde kolu klavye olarak algılamaya başladı. Yazı olarak çok fazla betimleyemiyorum fakat fotoğraf bırakıyorum. Kumanda düzeni değiştiği için oyun bile oynayamıyorum ve şu an kolu kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Bende de aynı sorun oluyordu. Oyunu kapatıp açılırken kolda tuşlara spamlayarak çözüyorum.
Eğer kolun bozuk değilse ds4 kullanarak dene

Ds4 indirip deneyebilirsin işe yarayabilir belki.

DS4 Windows programını kurarak DualShock'unu kablo ile bağlatıp tekrardan okuttuğunda düzeltebilirsin. Aynı problemle karşılaştığımda bu şekilde çözmüştüm.

Ds4 indirip deneyebilirsin işe yarayabilir belki.
Bende de aynı sorun oluyordu. Oyunu kapatıp açılırken kolda tuşlara spamlayarak çözüyorum.
Eğer kolun bozuk değilse ds4 kullanarak dene
DS4 ile denedim sorun devam ediyor,ama kablolu bağlayınca sorun çözülüyor. Kolu kablolu kullanmak istemiyorum. Yine de yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. (@mert_kebabci dediğin spam olayını deniyorum şimdi)

DS4 Windows programını kurarak DualShock'unu kablo ile bağlatıp tekrardan okuttuğunda düzeltebilirsin. Aynı problemle karşılaştığımda bu şekilde çözmüştüm.
Maalesef olmadı,ds4'le girdiğimde artık tuşları falan direkt yuvarlak olarak gösteriyor (klavye olarak değil) fakat tuş kombinasyonu kaymış,örneğin yuvarlak tuşu görevini options tuşu görüyor. Ek olarakta sağ analog artık mouse görevi görüyor bu baya bir sorun gibi

Son düzenleme:
DS4 ile denedim sorun devam ediyor, ama kablolu bağlayınca sorun çözülüyor. Kolu kablolu kullanmak istemiyorum. Yine de yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. (@mert_kebabci dediğin spam olayını deniyorum şimdi)

Maalesef olmadı, DS4'le girdiğimde artık tuşları falan direkt yuvarlak olarak gösteriyor (klavye olarak değil) fakat tuş kombinasyonu kaymış, örneğin yuvarlak tuşu görevini options tuşu görüyor. Ek olarak da sağ analog artık mouse görevi görüyor bu bayağı bir sorun gibi.

Ayarları bayağı karışmış gibi, ayarlardan düzeltebilirsin bu durumu fakat hala BT ile bağlanamadıysan başka bir çözüm yolu maalesef aklıma gelmiyor.

Hocam hortlattım ama çözdünüz mü?
Yabancı siteden öğrendim. video çektim yaklaşık 20 sn. sorununuzu çözer. )
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı