Ellie7091 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 838 Çözümler 4 3 Temmuz 2023 #1 FIFA 23'ü en düşük sistem ayarlarında oynayan varsa sistem dosyasını paylaşabilir mi? Veya en düşük ayarları yapıp atabilecek olan var mı acaba? Ana ekrana girebilsek kendimiz yapacağız ama çok donuyor. Bir türlü o aşamaya gelemedik.
FIFA 23'ü en düşük sistem ayarlarında oynayan varsa sistem dosyasını paylaşabilir mi? Veya en düşük ayarları yapıp atabilecek olan var mı acaba? Ana ekrana girebilsek kendimiz yapacağız ama çok donuyor. Bir türlü o aşamaya gelemedik.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 3 Temmuz 2023 #2 Ellie7091 dedi: FIFA 23'ü en düşük sistem ayarlarında oynayan varsa sistem dosyasını paylaşabilir mi? Veya en düşük ayarları yapıp atabilecek olan var mı acaba? Ana ekrana girebilsek kendimiz yapacağız ama çok donuyor. Bir türlü o aşamaya gelemedik. Genişletmek için tıkla... Belgelerden ayarlanabiliyor. Artı 0 Eksi
Ellie7091 dedi: FIFA 23'ü en düşük sistem ayarlarında oynayan varsa sistem dosyasını paylaşabilir mi? Veya en düşük ayarları yapıp atabilecek olan var mı acaba? Ana ekrana girebilsek kendimiz yapacağız ama çok donuyor. Bir türlü o aşamaya gelemedik. Genişletmek için tıkla... Belgelerden ayarlanabiliyor.
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 3 Temmuz 2023 #3 Oyuna gırmeden çıkan arayüz ile ayarlar ayarlanmıyor mu zaten? Nasıl yapamadınız, anlamadım. Artı 0 Eksi
KS KS Ellie7091 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 838 Çözümler 4 3 Temmuz 2023 #4 Mr. Falcon dedi: Belgelerden ayarlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Belgelere baktım. Bulamadım. Bir de oyun dosyalarının içine bakacağım. Leonidas02 dedi: Oyuna gırmeden çıkan arayüz ile ayarlar ayarlanmıyor mu zaten? Nasıl yapamadınız, anlamadım. Genişletmek için tıkla... FIFA 22 ve öncesi gibi değil. Biz de ona güvenmiştik. Oyun içine alındı sanırım. Direk oyun giriş ekranıyla başlıyor. Ama aşırı donuyor. Artı 0 Eksi
Mr. Falcon dedi: Belgelerden ayarlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Belgelere baktım. Bulamadım. Bir de oyun dosyalarının içine bakacağım. Leonidas02 dedi: Oyuna gırmeden çıkan arayüz ile ayarlar ayarlanmıyor mu zaten? Nasıl yapamadınız, anlamadım. Genişletmek için tıkla... FIFA 22 ve öncesi gibi değil. Biz de ona güvenmiştik. Oyun içine alındı sanırım. Direk oyun giriş ekranıyla başlıyor. Ama aşırı donuyor.