Crusherr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Arkadaşımla FIFA 23 oynunda Online giriyoruz. Normalde fare+klavye oynarız fakat Online girince sadece klavye oluyor, çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2023
Arkadaşımla FIFA 23 oynunda Online giriyoruz. Normalde fare+klavye oynarız fakat Online girince sadece klavye oluyor, çözümü nedir?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.843 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Crusherr dedi: Arkadaşımla FIFA 23 oynunda Online giriyoruz. Normalde fare+klavye oynarız fakat Online girince sadece klavye oluyor, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Çözümü yok Artı 0 Eksi
Crusherr dedi: Arkadaşımla FIFA 23 oynunda Online giriyoruz. Normalde fare+klavye oynarız fakat Online girince sadece klavye oluyor, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Çözümü yok
KS KS Crusherr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 crqdles dedi: Çözümü yok Genişletmek için tıkla... destek açsam düzeltirler mi fare ile saatlerce fifa 19 oynadım klavyeyle cok sıkıntı Artı 0 Eksi
crqdles dedi: Çözümü yok Genişletmek için tıkla... destek açsam düzeltirler mi fare ile saatlerce fifa 19 oynadım klavyeyle cok sıkıntı
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.843 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #4 Crusherr dedi: destek açsam düzeltirler mi fare ile saatlerce fifa 19 oynadım klavyeyle cok sıkıntı Genişletmek için tıkla... FIFA 22'de de öyle bir sorun vardı, düzelteceklerini sanmıyorum ama şansınızı deneyin derim Artı 0 Eksi
Crusherr dedi: destek açsam düzeltirler mi fare ile saatlerce fifa 19 oynadım klavyeyle cok sıkıntı Genişletmek için tıkla... FIFA 22'de de öyle bir sorun vardı, düzelteceklerini sanmıyorum ama şansınızı deneyin derim
LOKTOK Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #5 Hocam aynı sorun fc24 de de var çözüm bulabildiniz mi ? Artı 0 Eksi
KS KS Crusherr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #6 LOKTOK dedi: Hocam aynı sorun FC24 de de var çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Artı 0 Eksi
LOKTOK dedi: Hocam aynı sorun FC24 de de var çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.