FIFA 23 Game Pass PC'de joystick ile oynanabilir mi?

Arkadaşlar aranızda yeniyim. Keyifçi bir arkadaşım fazla oyun oynamam fakat FIFA 23 Game Pass'a gelmiş bende merak saldım indiriyorum şu an sorum olacaktı sizlere. Ben PC Game Pass sahibiyim PC Game Pass ile joystick şeklinde FIFA 23 oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepad destekleyen her oyunu pc de gamepad ile oynayabilirsiniz. Fifa 23 de bunlardan biri.

Gamepad destekleyen her oyunu PC de gamepad ile oynayabilirsiniz. FIFA 23 de bunlardan biri.

Çok iyi oldu bu bilgi ve bilmeyen arkadaşlar için aydınlattığınız için teşekkür ederim hayırlı günler.

Gamepad destekleyen her oyunu pc de gamepad ile oynayabilirsiniz. Fifa 23 de bunlardan biri.
Teşekkürler

Gamepad destekleyen her oyunu PC de gamepad ile oynayabilirsiniz. FIFA 23 de bunlardan biri.

Teşekkürler.

Çok iyi oldu bu bilgi ve bilmeyen arkadaşlar için aydınlattığınız için teşekkür ederim hayırlı günler.

Teşekkürler
Kafa bulmuyorum kardeşim, tek tek araştırmak yerine oyunun sayfasına bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…