stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.932 Çözümler 17 24 Ağustos 2023 #11 anifraxe dedi: Game Pass'iniz yok hocam. En azından ekran görüntüsü attığınız EA hesabınızda Game Pass yok. Genişletmek için tıkla... Var fakat ea app görmüyor olabilir mi bilmiyorum. Nasıl çözebiliriz? kfelek dedi: FIFA 23'te 10 saat oynama sınırı var FIFA 22'de yok mesela FIFA24 çıkınca da FIFA23 sınırsız olacak hocam. Genişletmek için tıkla... Game Pass üyelerine yok. Senin dediğin EA Play olabilir. Çünkü 120 saatim var. Geçen format atmak zorunda kaldım tekrar yükledim ondan dolayı oldu.
anifraxe dedi: Game Pass'iniz yok hocam. En azından ekran görüntüsü attığınız EA hesabınızda Game Pass yok. Genişletmek için tıkla... Var fakat ea app görmüyor olabilir mi bilmiyorum. Nasıl çözebiliriz? kfelek dedi: FIFA 23'te 10 saat oynama sınırı var FIFA 22'de yok mesela FIFA24 çıkınca da FIFA23 sınırsız olacak hocam. Genişletmek için tıkla... Game Pass üyelerine yok. Senin dediğin EA Play olabilir. Çünkü 120 saatim var. Geçen format atmak zorunda kaldım tekrar yükledim ondan dolayı oldu.
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.637 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2023 #12 stalist dedi: Var fakat ea app görmüyor olabilir mi bilmiyorum. Nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... Game Pass'e girerek hesap bağlayın tekrardan. kfelek dedi: FIFA 23'de 10 saat oynama sınırı var FIFA 22'de yok mesela FIFA24 çıkınca da FIFA23 sınırsız olucak hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir sınır yok. Yeni oyunun çıkmasına 3 ay kala falan o sınır kalkıyor, yeni oyun çıkınca değil. Çoktan 10 saat sınırı kalktı ve sınırsız oldu yani.
stalist dedi: Var fakat ea app görmüyor olabilir mi bilmiyorum. Nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... Game Pass'e girerek hesap bağlayın tekrardan. kfelek dedi: FIFA 23'de 10 saat oynama sınırı var FIFA 22'de yok mesela FIFA24 çıkınca da FIFA23 sınırsız olucak hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir sınır yok. Yeni oyunun çıkmasına 3 ay kala falan o sınır kalkıyor, yeni oyun çıkınca değil. Çoktan 10 saat sınırı kalktı ve sınırsız oldu yani.
kfelek Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 655 Çözümler 11 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Görüntü Operatörü 24 Ağustos 2023 #13 Yanlış bilgi Game Pass kullanıcıları için 10 saat sınır var dostum. EA Play hesabın varsa bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2023
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.932 Çözümler 17 24 Ağustos 2023 #14 kfelek dedi: Eki Görüntüle 1916118 Game Pass kullanıcıları için 10 saat sınır var dostum. EA Play hesabın varsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sınır yok dostum. Niye direttin bunu şimdi. Sınır olsa benim nasıl 120 saatim olsun. stalist dedi: Sınır yok dostum. Niye direttin bunu şimdi. Sınır olsa benim nasıl 120 saatim olsun. Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/sosyal/konu/xbox-game-pass-fifa-23-10-saat-sinir-var-mi.2578912/#:~:text=Game%20Pass%20içerisinde%20EA%20Play,sürece%20FIFA23%20sınırsız%20şekilde%20oynayabilirsin.
kfelek dedi: Eki Görüntüle 1916118 Game Pass kullanıcıları için 10 saat sınır var dostum. EA Play hesabın varsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sınır yok dostum. Niye direttin bunu şimdi. Sınır olsa benim nasıl 120 saatim olsun. stalist dedi: Sınır yok dostum. Niye direttin bunu şimdi. Sınır olsa benim nasıl 120 saatim olsun. Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/sosyal/konu/xbox-game-pass-fifa-23-10-saat-sinir-var-mi.2578912/#:~:text=Game%20Pass%20içerisinde%20EA%20Play,sürece%20FIFA23%20sınırsız%20şekilde%20oynayabilirsin.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 24 Ağustos 2023 #15 stalist dedi: Var fakat ea app görmüyor olabilir mi bilmiyorum. Nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... Xbox le EA baglantiniz kopmus olabilir. Xbox uygulamasindan kontrol edin.
stalist dedi: Var fakat ea app görmüyor olabilir mi bilmiyorum. Nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... Xbox le EA baglantiniz kopmus olabilir. Xbox uygulamasindan kontrol edin.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.932 Çözümler 17 24 Ağustos 2023 #16 Frstghost dedi: Xbox le EA baglantiniz kopmus olabilir. Xbox uygulamasindan kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadım orayı ama bakacam şimdi tekrar. @anifraxe bağlı gözüküyor. Kaldırıp tekrar eklesem olur mu acaba? Frstghost dedi: Xbox le EA baglantiniz kopmus olabilir. Xbox uygulamasindan kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri resim_2023-08-24_224303807.png 50,5 KB · Görüntüleme: 53
Frstghost dedi: Xbox le EA baglantiniz kopmus olabilir. Xbox uygulamasindan kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadım orayı ama bakacam şimdi tekrar. @anifraxe bağlı gözüküyor. Kaldırıp tekrar eklesem olur mu acaba? Frstghost dedi: Xbox le EA baglantiniz kopmus olabilir. Xbox uygulamasindan kontrol edin. Genişletmek için tıkla...
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 24 Ağustos 2023 #17 stalist dedi: Hocam bulamadım orayı ama bakacam şimdi tekrar. @anifraxe bağlı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hesap`a git. Biraz asagi kaydir. Bagli hesaplar da.
stalist dedi: Hocam bulamadım orayı ama bakacam şimdi tekrar. @anifraxe bağlı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hesap`a git. Biraz asagi kaydir. Bagli hesaplar da.