FIFA 23 gamepad R1-R2 gibi tuşlar çalışmıyor

SEL0CAN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar size durumu şöyle izah edeyim. Aslında kol çalısıyor fakat R1 r2 çalışmıyor ve çarpı, kare, üçgen tuşları karışık basıyor. Bu sorun başka oyunlarda olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Steam'de kontrolcu ayarlaması var oradan deneyebilirsiniz. Hesabım yazan yerin hemen sağında geniş ekran modu var oradan girebilirsiniz.

R1-R2 deyince PlayStation sandım. PC'de DS4 ya da DualSense kullanıyorsanız Bluetooth yerine kablo ile bağlayıp tekrar deneyin. Oyuna girip ayarlar kısmından oynanışı değiştirip o şekilde bir de test edin. Örnek: Yuvarlak yerine kare ile şut çekme gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mirza Kaplan
@Yener K.
Yardımcı olabilme ihtimaliniz var mı?

Hocam çok pardon belitrmeyi unuttum çakma PS3 kolu kullanıyorum.

ScpToolkit ile deneyebilirsiniz. Ama programın Bluetooth sürücüsünü kurmayın. Bazen mevcut olanı bozabiliyor. Bazı konularda denk geldim.

ScpToolkit ile deneyebilirsiniz. Ama programın Bluetooth sürücüsünü kurmayın. Bazen mevcut olanı bozabiliyor. Bazı konularda denk geldim.

En kısa zamanda deneyeceğim hocam. Sağ olun.

Hocam size bir sorum olacaktı. Ben bu ScpToolkit'i nereden indirebilirim ve nasıl kurabilirim internette çok az bilgi bulabildim.

Son düzenleme:
Yardımcı olabilir. Dediğim gibi Bluetooth olanı seçmeyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynılarını yaptım düzelmedi maalesef hocam.

Hocam bu saate yazdığım için kusura bakmayın ama size bir sorum olacaktı. Bazı kollar galiba FIFA gibi oyunlarla uyumlu değilmiş eğer öyle bir durum varsa bunu bir 360 emülatörü ile düzeltebilir miyiz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…