Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 24 Haziran 2023 #21 LuvVanPersie dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam düzelttiniz mi acaba? Bende tuşları ayarladım ama kendi kendine menüde hareket ediyor.
LuvVanPersie dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam düzelttiniz mi acaba? Bende tuşları ayarladım ama kendi kendine menüde hareket ediyor.
LuvVanPersie Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 7 25 Haziran 2023 #22 Yakuup dedi: Hocam düzelttiniz mi acaba? Bende tuşları ayarladım ama kendi kendine menüde hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... yeni kol aldım hocam
Yakuup dedi: Hocam düzelttiniz mi acaba? Bende tuşları ayarladım ama kendi kendine menüde hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... yeni kol aldım hocam
oyunlarevreni Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #23 HypeTheGuy dedi: Ben buttondatasetup. İni dosyasında PlayStation Controllerın altında diğer Controller a kadar olan ki yerleri silmiştim öyle düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Acaba nasıl yaptınız hala sizdeyse düzenlenmiş dosyanın bir kopyasını atabilir misiniz? XDfrancada54 dedi: ben de xoutput ile düzelttim ama bu sefer hem kendi hem de xoutputun oluşturduğu sanal gamepad aynı anda çalıştı yani tuşlar 2 kere basıyordu bunu da hidhide ile çözdüm arada bir mouse donuyor ama sorunu çözemeyen arkadaşlar bunu yapabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bende hidhide yapıyorum fakat bu sefer sanal kontrolcü işlemiyor Son düzenleme: 28 Eylül 2023
HypeTheGuy dedi: Ben buttondatasetup. İni dosyasında PlayStation Controllerın altında diğer Controller a kadar olan ki yerleri silmiştim öyle düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Acaba nasıl yaptınız hala sizdeyse düzenlenmiş dosyanın bir kopyasını atabilir misiniz? XDfrancada54 dedi: ben de xoutput ile düzelttim ama bu sefer hem kendi hem de xoutputun oluşturduğu sanal gamepad aynı anda çalıştı yani tuşlar 2 kere basıyordu bunu da hidhide ile çözdüm arada bir mouse donuyor ama sorunu çözemeyen arkadaşlar bunu yapabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bende hidhide yapıyorum fakat bu sefer sanal kontrolcü işlemiyor