FIFA 23 Gamepadi görmüyor

Burak İnanlı

Centipat
Daha fazla  
2 Konsolum var birini analog biri eski tarz sadece tuşlar var analog kolu görüyor ama diğer eski kolu görmüyor çözümü nedir?

FIFA 22'de görüyor muydu? Onda da görmüyorsa benim de kolum var F710 bozulunca iadereten almıştım. Replika kol olduğundan görmüyor FIFA 21 görüyor sadece en yeni olanlardan.

Kusura bakmayın FIFA 23 yazmışım 22 de görmüyor (Xbox Game Pass) kullanıyorum
2. kolu görmüyor hocam arkadaşımla oynayacağım analog kolu görüyor eski kolu görmüyor sorun bu var mı bir çözümü acaba.

Kusura bakmayın FIFA 23 yazmışım 22 de görmüyor (Xbox Game Pass) kullanıyorum.
2. kolu görmüyor hocam arkadaşımla oynayacağım analog kolu görüyor eski kolu görmüyor sorun bu var mı bir çözümü acaba.

Dediğim gibi büyük ihtimalle benim 2. kolum gibi orijinal değildir. Bunun galiba bir çözümü vardı ama ben uğraşmamıştım. FIFA 21'le aralarında çok fark yok deyip FIFA 21 indirdim oynadım ben. Eski konularda şöyle bir video buldum sorunu çözülen olmuş:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer olursa sizde de söylersiniz. Ek olarak aldığım konu başlığı da budur: Çözüldü: Replika oyun kolu FIFA 22'de nasıl kullanılır?

Dediğim gibi büyük ihtimalle benim 2. kolum gibi orijinal değildir. Bunun galiba bir çözümü vardı ama ben uğraşmamıştım. FIFA 21'le aralarında çok fark yok deyip FIFA 21 indirdim oynadım ben. Eski konularda şöyle bir video buldum sorunu çözülen olmuş:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer olursa sizde de söylersiniz. Ek olarak aldığım konu başlığı da budur: Çözüldü: Replika oyun kolu FIFA 22'de nasıl kullanılır?

Eyvallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı