Dosyaları doğruladın mı?Arkadaşlar FIFA 23 kariyer yapayım dedim. Hem eğleniriz ama oyuna girmeye çalıştığımda giriş ekranında kalıyor ardından Alt Tab atınca siyah ekran oluyor. Çözümü nedir?
Dosyaları doğruladın mı?
FIFA 23 başlarda sorunluydu, hatta ilk aldığımda anticheat'i vs. hiç giremeyip, birkaç haftanın sonunda silmiştim. Ama hiç öyle sorun yaşamıyorum şu anda. EA App'ten çık - gir yapabilir misiniz?3 kere silip yükledim.
FIFA 23 başlarda sorunluydu, hatta ilk aldığımda anticheat'i vs. hiç giremeyip, birkaç haftanın sonunda silmiştim. Ama hiç öyle sorun yaşamıyorum şu anda. EA App'ten çık - gir yapabilir misiniz?
Neleri denediğinizi bana yazabilir misiniz? Ona göre öneri yapmaya devam edeyim.Çık gir yaptım gene olmadı denemiştim.
Neleri denediğinizi bana yazabilir misiniz? Ona göre öneri yapmaya devam edeyim.
Sil yüklede bazen dosyalar yine eksik yükleniyor. Siz yine bir dosyaları doğrulayın. Oyuna hangi uygulamadan giriyorsunuz?Hesaptan çık gir yaptım ayarlardan lisans sertifakası yüklemesi yaptım sil yükle yaptım çok bir şeyler yaptım.
Sil yüklede bazen dosyalar yine eksik yükleniyor. Siz yine bir dosyaları doğrulayın. Oyuna hangi uygulamadan giriyorsunuz?
Alt tab atınca mı siyah ekran oluyor yoksa direkt mi girmiyor?Doğrulama yaptım tam diyor uygulama derken Steam orijinal sürüm.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.