FIFA 23 için GTX 1650 Ti ve i5 10300 Sistem yeterli mi?

Wrist21x

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar FIFA 23 şu an Steam'de 174 TL. Benim sistemim i5 10300, 8 GB RAM, GTX 1650 Ti. Kısaca minimum sistem gerkesinimlerini karşılıyor fakat etrafımdan duyduğum kadarıyla optimizasyon sorunları oluyormuş. Oyunu alırsam optimizasyondan sıkıtnı olur mu acaba? Yani maç yaparken vb. şeylerde. Pek emin olamadım ve karasız kaldım. Siz ne tavsiye edersiniz?

İnanılmaz iğrenç bir oyun, 3060 OC ekran kartıyla bile menüde yavaşlık var, oyun çok hantal

Optimizasyon sıkıntısı var oyunda.
Hocam oyun kardeşimde var. Ekran kartı 1050 ti. Ve maç yaparken fps sıkıntısı oluyor. Bende de 1650ti var. Acaba o maç yaparken ki kasma gider mi diye düşündüm?

Hocam oyun kardeşimde var. Ekran kartı 1050 Ti. Ve maç yaparken FPS sıkıntısı oluyor. Bende de 1650 Ti var. Acaba o maç yaparken ki kasma gider mi diye düşündüm?

1050 Ti ekran kartı kadar FPS sıkıntısı olmaz. Oynarsın yine de fakat o donmalar takılmalar yine yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…