Joystick markası Wonderboy. Şu PC için satılan çakma DS3 kollarından. X360CE indirdim ayarlarını yaptım Steam'de algılıyor diğer her oyunda algılıyor ama FIFA girince tuşlar çıkmasına rağmen tuşa basıyorum, algılamıyor. Bunun sebebi nedir?
Bu videoyu izlemenizi istiyorum o zaman. Tam da düşündüğüm şeyleri hayata geçirmiş. İngilizce bir video fakat önemsiz, isterseniz sesi kapatıp yapılanları yapabilirsiniz.
Joystick markası wonderboy. Şu PC için satılan çakma DS3 kollarından. X360CE indirdim ayarlarını yaptım Steam'de algılıyor diğer her oyunda algılıyor ama FIFA girince tuşlar çıkmasına rağmen tuşa basıyorum, algılamıyor. Bunun sebebi nedir?
Bu videoyu izlemenizi istiyorum o zaman. Tam da düşündüğüm şeyleri hayata geçirmiş. İngilizce bir video fakat önemsiz, isterseniz sesi kapatıp yapılanları yapabilirsiniz.
Denedim hocam kolun bağlı olduğunu bile görmedi bu sefer onu anlatmaya çalıştım normalde oyuna girdiğimde Xbox gamepad tuşları çıkardı bu sefer en başta attığım o ekranda bile klavye tuşları çıktı kol çalışmadı hiç.
Denedim hocam kolun bağlı olduğunu bile görmedi bu sefer onu anlatmaya çalıştım normalde oyuna girdiğimde Xbox gamepad tuşları çıkardı bu sefer en başta attığım o ekranda bile klavye tuşları çıktı kol çalışmadı hiç.