SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 14 Temmuz 2023 #11 wortex21 dedi: Oynanmaz demişler bende indirimde aldım gayet de oynanıyor ha kol gibi zevk çok vermiyor ama yine de idare edilir FC 24 alacaktim indirime girmedi kusura bakmasın yani 1K para veremem o yüzden 23 aldım indirmde inşallah al mısındır Genişletmek için tıkla... O oynamak değil de futbolcuları kontrol etmek daha çok.
wortex21 dedi: Oynanmaz demişler bende indirimde aldım gayet de oynanıyor ha kol gibi zevk çok vermiyor ama yine de idare edilir FC 24 alacaktim indirime girmedi kusura bakmasın yani 1K para veremem o yüzden 23 aldım indirmde inşallah al mısındır Genişletmek için tıkla... O oynamak değil de futbolcuları kontrol etmek daha çok.
Emil Breivik Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 1.588 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #12 Ben 10 dakika kadar klavyeyle oynadım. Aşırı derecede zor geldi bana, imkanı yok rahat bir şekilde oynamanın.
Ben 10 dakika kadar klavyeyle oynadım. Aşırı derecede zor geldi bana, imkanı yok rahat bir şekilde oynamanın.
orstey Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #13 musty724 dedi: Simüle etmeyeceğim oynayacağım Genişletmek için tıkla... hocam ucuza bir xbox yada herhangi destekleyen bir kol al çok sarar
musty724 dedi: Simüle etmeyeceğim oynayacağım Genişletmek için tıkla... hocam ucuza bir xbox yada herhangi destekleyen bir kol al çok sarar