U umut bayaner Femtopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #1 Gözünü seveyim yardım edin. 3 erkek kol ayarını yapamıyoruz, hiçbir tuşu atayamiyoruz veya nereden atayacagimizi bilmiyoruz, kara cahiliz. Bize bir yardım edin, fotoğrafli anlatsaniz daha makbule geçer. Kol markası Hadron wonderboy s201.
Gözünü seveyim yardım edin. 3 erkek kol ayarını yapamıyoruz, hiçbir tuşu atayamiyoruz veya nereden atayacagimizi bilmiyoruz, kara cahiliz. Bize bir yardım edin, fotoğrafli anlatsaniz daha makbule geçer. Kol markası Hadron wonderboy s201.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.907 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 16 Nisan 2023 #11 umut bayaner dedi: Tak çalıştır mi driverli mi? Genişletmek için tıkla... Tak çalıştır. Driver filan gerekmez. Kablolusunu satın al. Kablosuz olanı satın alma. Hem kopma oluyor hem de pil derdi var. Artı 0 Eksi
umut bayaner dedi: Tak çalıştır mi driverli mi? Genişletmek için tıkla... Tak çalıştır. Driver filan gerekmez. Kablolusunu satın al. Kablosuz olanı satın alma. Hem kopma oluyor hem de pil derdi var.