U umut bayaner Femtopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Şut X ise ben yuvarlak ile atabiliyorum, koşmayi istediği gibi yapıyorum ama kosamiyorum. Sadece pas atabiliyorum, o da gösterdiği gibi değil. Nasıl çözebilirim bu durumu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
Şut X ise ben yuvarlak ile atabiliyorum, koşmayi istediği gibi yapıyorum ama kosamiyorum. Sadece pas atabiliyorum, o da gösterdiği gibi değil. Nasıl çözebilirim bu durumu?
Gloin oğlu Gimli Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 634 17 Nisan 2023 #2 Ayarlardan değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS U umut bayaner Femtopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #3 Gloin oğlu Gimli dedi: Ayarlardan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Değiştiremiyorum bi fotoğrafli veya videolu gösterebilir misin Artı 0 Eksi
Gloin oğlu Gimli dedi: Ayarlardan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Değiştiremiyorum bi fotoğrafli veya videolu gösterebilir misin