E eypcn34 Yoctopat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 FIFA 23 Live editör programı açılmıyor bu hatayı veriyor her yolu denedim ama olmadı. Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri 613cf3b4-7085-42a5-af8b-081a327405c0.jpg 167,3 KB · Görüntüleme: 140 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
FIFA 23 Live editör programı açılmıyor bu hatayı veriyor her yolu denedim ama olmadı. Yardım eder misiniz?
K koslowin Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 131 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #2 Live Editörü yapan kişinin discord adresinde çözümleri var. Artı 0 Eksi
KS KS E eypcn34 Yoctopat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 Link isim verebilir misiniz? Bu sorun Bilgisayarımın sistemiyle alakalı olabilir mi? Yoksa programla mı alakalı acaba koslowin dedi: Live Editörü yapan kişinin discord adresinde çözümleri var. Genişletmek için tıkla... Link isim verebilir misiniz? Bu sorun Bilgisayarımın sistemiyle alakalı olabilir mi? Yoksa programla mı alakalı acaba Son düzenleme: 1 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Link isim verebilir misiniz? Bu sorun Bilgisayarımın sistemiyle alakalı olabilir mi? Yoksa programla mı alakalı acaba koslowin dedi: Live Editörü yapan kişinin discord adresinde çözümleri var. Genişletmek için tıkla... Link isim verebilir misiniz? Bu sorun Bilgisayarımın sistemiyle alakalı olabilir mi? Yoksa programla mı alakalı acaba
K koslowin Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 131 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #4 eypcn34 dedi: Link isim verebilir misiniz? Bu sorun Bilgisayarımın sistemiyle alakalı olabilir mi? Yoksa programla mı alakalı acaba Genişletmek için tıkla... Bu hata genelde herkeste olabiliyor. Discord adresi vermek yasak mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
eypcn34 dedi: Link isim verebilir misiniz? Bu sorun Bilgisayarımın sistemiyle alakalı olabilir mi? Yoksa programla mı alakalı acaba Genişletmek için tıkla... Bu hata genelde herkeste olabiliyor. Discord adresi vermek yasak mı bilmiyorum.
D DeKuTx Decapat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #5 koslowin dedi: Bu hata genelde herkeste olabiliyor. Discord adresi vermek yasak mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yasak ise Discord'u nereden bulabilirim? Artı 0 Eksi
koslowin dedi: Bu hata genelde herkeste olabiliyor. Discord adresi vermek yasak mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yasak ise Discord'u nereden bulabilirim?