FIFA 23 modundan virüs bulaşır mı?

Killua0

Hectopat
Dostlar merhaba FIFA 23 oyunu için mod indirmek istiyordum biraz araştırdım ve Türkiye'de daha önceki FIFA'lara da mod yapmış kendini kanıtlamış bir ekibin modlarını buldum. Discord adresilerine girip sormak istediklerimi belirttim geri dönüş yapıyorlar sunucu aktif. Ancak mod ücretli ve sadece ücreti ödeyenlerin kullanabilmesi amacı ile bir setup indirerek yüklüyorsunuz modu. Modu indirip kuran bazı arkadaşlar trojan virüsü uyarısı aldıkları söyleyince ekip bir açıklama yapmış. Modu kurmamıza yardımcı olan programı Microsoft Visual Studio ile yazmışlar fakat lisans ücretleri epey pahalı olduğundan dolayı korsan bir şekilde kullanıyorlarmış ve bu yüzden bu uyarının geldiğini belirtiyorlar. Modu alıp kurmak istiyorum lakin gerçekten virüs olmasından dolayı endişeliyim. Modu kurmak için antivirüs programlarınızı kapatmanız gerekiyor demişler. Kapatıp kursam ve ardından Kaspersky Free ile tam tarama gerçekleştirsem bir sorun olur mu sizce?

Antivirüsü kapatıp kurduktan sonra açarsanız yine virüs olarak algılayacak. Modu yapan kişilerden modu Virüs Total ve Hybrid Analysis sitelerinde taratıp sonuçlarını göndermesini rica edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…