Fifa 23 neden bu kadar kötü?

Balkovec0

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, PC'ye Game Pass ile Fifa 23 indirdim, birkaç gündür aralıklarla oynuyorum fakat oyun gerçekten çok kötü. Öncelikle inanılmaz boyutta bug var; oynanışı ciddi anlamda kötü etkiliyor. 6000'den fazla yeni animasyon eklendiğinden bahsetmişler, bence oynanışa eklenen birkaç yenilik dışında 6000 animasyon ve yenilik eklenmemiş, çıkarılmış gibi bir his var. Örneğin her gol atınca istisnasız oyuncunun koşup topa tekrar vurması ya da sakatlanan oyuncunun yerdeyken gelen rakibi aynı el hareketiyle itmesi vs.

Bug konusunda birkaç örnek vereyim: Kalecinin yerdeyken saçma sapan bir animasyonla hemen kalkıp tersi yönde giden topu tutması, pas verirken topun şut gibi gidip oyuncumu yere düşürmesi, sağ ayakla sağa çekilen şutun çeyrek saniyede sol ayağa ve sol köşeye çekilmesi vs. daha çok fazla sayabilirim.

Oyunu PC'de oynuyorum demiştim, ultra grafiklerde oynamama rağmen grafikler berbat görünüyor. Önceki neslin Fifa 22'si bana daha iyi geldi. Oyuna girmesi çok uzun sürüyor, ayrıca sürekli oyundan atma problemi var. Ayrıca oyunun da eski akıcılığı yok gibi. Sadece oyuncu hareketleri olarak değil, genel olarak temposuz ve sıkıcı geldi. Belki yeni Hypermotion 2'ye alışmam gerekiyordur, emin değilim.

Henüz birkaç gündür oynuyorum ve şimdiden çok fazla sıkıntı gördüm, biraz daha denedikten sonra büyük ihtimal silerim gibi. Sıkıntı sadece hatalarda olmasa da sadece benim mi başıma geliyor fakat genel olarak mı kötü bilmiyorum. Bu oyun genel olarak olmamış bana göre..

Son düzenleyen: Moderatör:
Fifa 23 rekabeti olmadığı icin EA yapımcıları fazla önemsemiyor diye düşünüyorum.
Fifa, rakibi olmadığı için gelişmeyen, buglarla dolu ve ultimate modu da gittikçe saçmalayan bir oyundur. Tabi bu benim düşüncem.
Maalesef belki de tek rakibi mobile kaydığı için tamamen rakipsiz kaldılar. Artık her yıl daha da kötüye giderler böyle giderse.

Buglar olmasa gayet iyi. Tabii geçen seneki oyun 1-2 tık daha iyi.
Bence buglar zaten kötü olan bir oyunu çok daha kötü hale getirmiş.

Biz bunları anlattık, 10 sene öncesinin FIFAsı daha gerçekçi diye. Adamlar iyice saçmalamaya başladı. Ben önceden FIFA 16 oynarken dedem gerçek maç sanıyordu. Şimdi aptal aptal kamera açıları getirmişler. Oyuncu kramponları bile FİFA 11den daha kötü. 🤣🤣

FIFA 15 ve 16'dan sonra yavaş yavaş FIFA serisi Online tabanlı bir oyuna dönmeye başladı ve maç hissiyatları sıfırlandı.

FIFA 15 ve 23'ü oynayın dediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.
Yapay zekayı daha da batırdılar.
Oyun topu al ileri sür arapas at golü çak mantığına döndü dk 45 olmadan skor zaten istemedende 4-1 civarı oluyor.

Ben şanslı olduğum için hiçbir bug yaşamadım. Gameplay konusunda FIFA 22'deki shot cancel gibi şeylerin nerflenmesi üzdü ve biraz yavaş bu yıl. (Sadece Ultimate Team oynuyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı