Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.157 Çözümler 1 6 Ekim 2022 #21 venom94 dedi: Güvenilir varsa söyle, bizde alalım Genişletmek için tıkla... Bu forumda olmasak o attığın gülücüğe söyleyeceğim çok şey vardı da neyse
venom94 dedi: Güvenilir varsa söyle, bizde alalım Genişletmek için tıkla... Bu forumda olmasak o attığın gülücüğe söyleyeceğim çok şey vardı da neyse
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.221 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #22 Soykan Bickle dedi: Bu forumda olmasak o attığın gülücüğe söyleyeceğim çok şey vardı da neyse Genişletmek için tıkla... Neye alındin söylede bilelim. Boş yere tatava yapma
Soykan Bickle dedi: Bu forumda olmasak o attığın gülücüğe söyleyeceğim çok şey vardı da neyse Genişletmek için tıkla... Neye alındin söylede bilelim. Boş yere tatava yapma
salih2635 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #23 Şu anda indiriyorum fakat indirirken zaman zaman offline Mod'a alıyorlar, indirmenin başında durmanız lazım, onun dışında sorun çekmedim şu ana kadar.
Şu anda indiriyorum fakat indirirken zaman zaman offline Mod'a alıyorlar, indirmenin başında durmanız lazım, onun dışında sorun çekmedim şu ana kadar.
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.221 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #24 salih2635 dedi: Şu anda indiriyorum fakat indirirken zaman zaman offline Mod'a alıyorlar, indirmenin başında durmanız lazım, onun dışında sorun çekmedim şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... Bendede öyle olmuştu indiremedim bir türlü o yüzden vazgeçtim.
salih2635 dedi: Şu anda indiriyorum fakat indirirken zaman zaman offline Mod'a alıyorlar, indirmenin başında durmanız lazım, onun dışında sorun çekmedim şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... Bendede öyle olmuştu indiremedim bir türlü o yüzden vazgeçtim.
arazinyo Centipat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #25 Skylex1 dedi: Hocam ben aldım fakat too many computers hatası var oyuna giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... çözüldü mü sorunun salih2635 dedi: Şu anda indiriyorum fakat indirirken zaman zaman offline Mod'a alıyorlar, indirmenin başında durmanız lazım, onun dışında sorun çekmedim şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... Bende aldım yükledim fakat oyuna girişte too many hatası alıyorum sende aldın mı aldıysan ne kadar sürede düzeldi, düzeldi mi? Son düzenleme: 20 Kasım 2022
Skylex1 dedi: Hocam ben aldım fakat too many computers hatası var oyuna giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... çözüldü mü sorunun salih2635 dedi: Şu anda indiriyorum fakat indirirken zaman zaman offline Mod'a alıyorlar, indirmenin başında durmanız lazım, onun dışında sorun çekmedim şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... Bende aldım yükledim fakat oyuna girişte too many hatası alıyorum sende aldın mı aldıysan ne kadar sürede düzeldi, düzeldi mi?
salih2635 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #26 arazinyo dedi: çözüldü mü sorunun Bende aldım yükledim fakat oyuna girişte too many hatası alıyorum sende aldın mı aldıysan ne kadar sürede düzeldi, düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... 4-5 günü bulabiliyor geçmesi,şu anda da başka hata alıyorum,onu çözmeye çalışıyorum
arazinyo dedi: çözüldü mü sorunun Bende aldım yükledim fakat oyuna girişte too many hatası alıyorum sende aldın mı aldıysan ne kadar sürede düzeldi, düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... 4-5 günü bulabiliyor geçmesi,şu anda da başka hata alıyorum,onu çözmeye çalışıyorum
arazinyo Centipat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #27 salih2635 dedi: 4-5 günü bulabiliyor geçmesi, şu anda da başka hata alıyorum, onu çözmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an çözebildin mi ben 10 gündür hala oyuna giremedim.
salih2635 dedi: 4-5 günü bulabiliyor geçmesi, şu anda da başka hata alıyorum, onu çözmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an çözebildin mi ben 10 gündür hala oyuna giremedim.