FIFA 23 offline oynanabilir mi?

mehmetgules

Decapat
Herkese iyi günler, mahallemde ki port bozulduğundan dolayı internetim yok. FIFA 23'ü Epic Games üzerinden almıştım oyunu masaüstü simgesinden açmaya çalışıyorum önce Epic Games açılıyor, orada çevrimdışı devam et diyorum. Sonra EA uygulaması açılıyor ama oradan böyle bir özellik yok. Epic Games'in içindende açmaya çalıştım ancak yine aynı şekilde oluyor, bu oyunu internet olmadan nasıl oynayabiliriz böyle bir şey mümkün mü?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 111
  • image.jpg
    166,5 KB · Görüntüleme: 53
Çevrimdışı moda alabiliyor musunuz?

Ea desktop da offline giris yapilmiyor ama originde vardi o uygulamayi kapatmadilarsa oradan dene.

Ben modlu FIFA 23 çevrimdışında oynayabiliyorum, modsuz denemedim hiç.

Eğer EA uygulaması için soruyorsanız hayır çünkü açılmıyor

O uygulama pc de yüklümü olmalı peki? Sadece EA ile alakalı turuncu simgeli programı yüklü.

Origin i devredisi birakacaklardi bir ara su an durum ne bilmiyorum denemen lazim.

Origin i devredisi birakacaklardi bir ara su an durum ne bilmiyorum denemen lazim.
Yok olmadı bu sefer EA uygulaması sildim oyun Epic Games'te yükle ye döndü komple sildim oyunu sinirlendimde, oyunu almışız zaten birde internet zorunluluğu ne saçma bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…