FIFA 23 PC Launching Game Hatası

Ozbron

Decapat
Daha fazla  
2 aydan uzun süre önce büyük bir heves ile FIFA 23 aldım Epic Games'ten. Ama daha bir kez bile açıp oynayamadım. EA üzerinden açmaya çalıştığımda Epic'i açıyor. Epic'te oyun çalışıyor gözüküyor, EA'de ise launching Game ekranında kalıyor ama oyun açılmıyor. Sadece 2 kez random şekilde açıldığına şahit oldum onlarda da jostick ayarı için gir çık yapmak zorunda kaldım tekrardan açılmadı oyun. İnternette gördüğüm her şeyi denedim ama hiçbirini yaptıktan sonra açılmadı. Random açılan 2 seferde yaptıklarımı tekrar yaptım gene açılmadı. Anticheat sildim yükledim veya güncelledim, dijital imzaları tekrar yükledim vs. Her yolu denedim ama olmuyor. Gerçekten şu saçma oyunu çalıştırabilmem için bir fikri olan varsa çok mutlu olurum.

Öncelikle Epic Games EA falan tüm uygulamaları kapat sonra Epic Games'e gel kütüphanene gel FIFA'yı oradan çalıştır de ama arkada EA uygulaması açık kalmasın sonrasında büyük ihtimal ya direkt EA lanchuerına atacak ya da oyunu açacak EA lanchuerına atarsa oradan kütüphanende FIFA 23 bulunuyor olacak yanında başlatma tuşu var oradan başlat sistemine göre değişebilir ama 2-3 dakika bekle sonra kontrolcü veya klavyen için kontrol bölümü gelecek oradan enterla gir oyuna fakat başta FIFA23 yazısında bekletebiliyor orada hemen çıkma oyundan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı