O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 1 Temmuz 2023 #1 Platoon PL-2500 marka bir gamepadim var. FIFA oynarken FIFA görmüyor, EA Play'den giriyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 1 Temmuz 2023 #2 Ofbeeeee dedi: Platoon PL-2500 marka bir gamepadim var. FIFA oynarken FIFA görmüyor, EA Play'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... Xinput olması gerekiyor.
Ofbeeeee dedi: Platoon PL-2500 marka bir gamepadim var. FIFA oynarken FIFA görmüyor, EA Play'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... Xinput olması gerekiyor.
WandaaMaximoff Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 679 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Ofbeeeee dedi: Platoon PL-2500 marka bir gamepadim var. FIFA oynarken FIFA görmüyor, EA Play'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... O tür kollara yardımcı program yüklemen lazım. xOutput'u tavsiye ederim. İndirme linki bu. Rehber video gerekir ise bu video yardımcı olabilir.
Ofbeeeee dedi: Platoon PL-2500 marka bir gamepadim var. FIFA oynarken FIFA görmüyor, EA Play'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... O tür kollara yardımcı program yüklemen lazım. xOutput'u tavsiye ederim. İndirme linki bu. Rehber video gerekir ise bu video yardımcı olabilir.