P Pc Matik Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 FIFA 23'te çalım atamıyorum nedeni ise sağ analogla çalım yerine pas veya şut çekiyor. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2023
FIFA 23'te çalım atamıyorum nedeni ise sağ analogla çalım yerine pas veya şut çekiyor. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 489 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 Pc Matik dedi: FIFA 23'te çalım atamıyorum nedeni ise sağ analogla çalım yerine pas veya şut çekiyor. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız kol eğer eski bir kol ise resimdeki gibi. Ortadaki analog tusunu acman sorunun çözümüdür? (Kısaca analog actın mı sorun cözülür) ama DualShock 4 veya DualSense gibi kollarda analog nasıl acılıyor bilmiyorum. Pc Matik dedi: FIFA 23'te çalım atamıyorum nedeni ise sağ analogla çalım yerine pas veya şut çekiyor. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oynadığın kolun resmini atar mısın? Dosya Ekleri 2023-12-23 (1).png 435 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2023
Pc Matik dedi: FIFA 23'te çalım atamıyorum nedeni ise sağ analogla çalım yerine pas veya şut çekiyor. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız kol eğer eski bir kol ise resimdeki gibi. Ortadaki analog tusunu acman sorunun çözümüdür? (Kısaca analog actın mı sorun cözülür) ama DualShock 4 veya DualSense gibi kollarda analog nasıl acılıyor bilmiyorum. Pc Matik dedi: FIFA 23'te çalım atamıyorum nedeni ise sağ analogla çalım yerine pas veya şut çekiyor. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oynadığın kolun resmini atar mısın?