yok düzelmedi bir türlü, sıkıntı nerde 2 gündür çözemiyorum. bir sürü hesabı steame bağlamaya çalıştım ama olmuyor hep aynı hatayı alıyorum, acaba daha önce steamle bağladığım başka ea hesabı mı var bunu nasıl görebilirim?
Aynı sorun bende de başladı dün itibari ile oyuna girerken aynı hata çıkıyor çözemedim bende. Hangi hesabı bağladım onu da bulamıyorum, göremiyorum da kaldık böyle. Çöp oldu oyun.
Yok düzelmedi bir türlü, sıkıntı nerede 2 gündür çözemiyorum. Bir sürü hesabı Steam'e bağlamaya çalıştım ama olmuyor hep aynı hatayı alıyorum, acaba daha önce Steam'le bağladığım başka EA hesabı mı var bunu nasıl görebilirim?
Dostum ben çözdüm olayı. EA'nın sitesine giriş yap üyeliğin ile oradan sağ üstte profil kısmına tıkla account settings'e gir oradan en altta bağlantılar sekmesi var ona tıkla açılan sayfada ortada bağlı olan kısımlar var Steam'a gelip bağla hesabı. Oradan bağlı olan eski hesapları gösterir önceden bağlamış olduğun ve unuttuğun hesabını yazar sana benim gibi hangi hesabı bağladığını unuttuysan oradan gösteriyor zaten çözersin gerisini. Uzun zaman uğraştım, çözdüm sonunda.