Raukar Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 FIFA 23'ü fare+klavyeyle oynuyorum sprint tuşum Shift'di kendiliğinde fare hareketine geçti ve değiştiremiyorum.
FIFA 23'ü fare+klavyeyle oynuyorum sprint tuşum Shift'di kendiliğinde fare hareketine geçti ve değiştiremiyorum.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #2 Fare+klavye ayarını sadece klavye olarak değiştirin, değiştirdikten sonra sprint'i shift olarak değiştirmeyi deneyin. Eğer olursa sonrasında tekrar fare+klavye olarak değiştirip gerekli ayarlarınızı yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Fare+klavye ayarını sadece klavye olarak değiştirin, değiştirdikten sonra sprint'i shift olarak değiştirmeyi deneyin. Eğer olursa sonrasında tekrar fare+klavye olarak değiştirip gerekli ayarlarınızı yapabilirsiniz.
KS KS Raukar Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 Denedim geri eski haline dönüyor. Artı 0 Eksi