FIFA 23 Standard Edition vs Ultimate Edition

migration

Megapat
Merhaba,

Steam cüzdanımdaki var olan para ile oyunun Standard olanı 665 lira, Ultimate olanı ise 775 lira. FIFA 21'in sonlarına doğru Fut'a başladım. 2022’de 900 saatim var deli gibi oynadım ama profesyonel oyuncu değilim sadece zevk almak için oynuyorum. Hatta FIFA 22'nin yarısına kadar oyunda bayağı zorlandım daha sonra alıştım.

Beni arada bırakan tek şey 4600 FIFA point. Oyunda bir iddiam yok, orta sayılırım. Sizce aradaki 100 liraya bu fark değer mi? 3 gün erken erişimde profesyonel oyuncuların beni ezeceğini düşünüyorum. Geçen sene FIFA Point'e hiç ihtiyaç duymadım ama olsa belki ihtiyacımın olduğunu anlardım :) Sizce ne yapmalıyım? Çok arada kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Steam cüzdanımdaki var olan para ile oyunun standard olanı 665 lira, Ultimate olanı ise 775 lira. FIFA 21'in sonlarına doğru Fut'a başladım. 2022'de 900 saatim var deli gibi oynadım ama profesyonel oyuncu değilim sadece zevk almak için oynuyorum. Hatta FIFA 22'nin yarısına kadar oyunda bayağı zorlandım daha sonra alıştım.

Beni arada bırakan tek şey 4600 FIFA point. Oyunda bir iddiam yok, orta sayılırım. Sizce aradaki 100 liraya bu fark değer mi? 3 gün erken erişimde profesyonel oyuncuların beni ezeceğini düşünüyorum. Geçen sene FIFA Point'e hiç ihtiyaç duymadım ama olsa belki ihtiyacımın olduğunu anlardım :) sizce ne yapmalıyım? Çok arada kaldım.

Ben hiç FUT oynamadım. Kariyer çok sarıyordu. O yüzden sürekli Standart Edition alıyorum. Ama sen genelde FUT oynayacaksan Ultimate Editon al. Ayrıca bence o paraya değmez. Geçen sene ben FIFA'yı 100 TL'ye aldım, indirim olmuştu. Oyun istediğin gibi de olmayabilir. Tavsiyem çok acelen yoksa biraz bekle.

Ben hiç fut oynamadım. Kariyer çok sarıyordu. O yüzden sürekli standart Edition alıyorum. Ama sen genelde fut oynayacaksan Ultimate editon al. Ayrıca bence o paraya değmez. Geçen sene ben FIFA'yı 100 TL'ye aldım, indirim olmuştu. Oyun istediğin gibi de olmayabilir. Tavsiyem çok acelen yoksa biraz bekle.

Hocam bende 100 TL'ye aldım ancak o bile beni ikilemde bırakmıştı bence biraz bekle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı