EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 FIFA 23’te too many computers hatası alıyorum ve bir türlü çözemedim.
Çözüm EgoWaixx 27 Ocak 2023 twona dedi: Düzeldi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Denetim Masası'ndan FIFA 23'ün internet erişimini kestim düzeldi diğer türlüsünü bilmiyorum.
twona dedi: Düzeldi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Denetim Masası'ndan FIFA 23'ün internet erişimini kestim düzeldi diğer türlüsünü bilmiyorum.
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 9 Ekim 2022 #2 Ayni hesapta bircok etkinlestirme yapmislar. Sanirim hesap vs satin aldiniz. Artı 0 Eksi
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 LastEmperor dedi: Ayni hesapta bircok etkinlestirme yapmislar. Sanirim hesap vs satin aldiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hesap satın aldım en azından oyunu kasıyor mu kasmıyor mu diye ama böyle bir hata alıyorum. LastEmperor dedi: Ayni hesapta bircok etkinlestirme yapmislar. Sanirim hesap vs satin aldiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözülür tek çözüm beklemek mi? Artı 0 Eksi
LastEmperor dedi: Ayni hesapta bircok etkinlestirme yapmislar. Sanirim hesap vs satin aldiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hesap satın aldım en azından oyunu kasıyor mu kasmıyor mu diye ama böyle bir hata alıyorum. LastEmperor dedi: Ayni hesapta bircok etkinlestirme yapmislar. Sanirim hesap vs satin aldiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözülür tek çözüm beklemek mi?
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 9 Ekim 2022 #4 EgoWaixx dedi: Evet hesap satın aldım en azından oyunu kasıyor mu kasmıyor mu diye ama böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabi geri iade edebilirsiniz. Baska bir cozum var mi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Evet hesap satın aldım en azından oyunu kasıyor mu kasmıyor mu diye ama böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabi geri iade edebilirsiniz. Baska bir cozum var mi bilmiyorum.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.299 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ekim 2022 #5 EgoWaixx dedi: Evet hesap satın aldım en azından oyunu kasıyor mu kasmıyor mu diye ama böyle bir hata alıyorum. Nasıl çözülür tek çözüm beklemek mi? Genişletmek için tıkla... Aldığınız yerin desteğine vs. yazın. Çözerler belki. Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Evet hesap satın aldım en azından oyunu kasıyor mu kasmıyor mu diye ama böyle bir hata alıyorum. Nasıl çözülür tek çözüm beklemek mi? Genişletmek için tıkla... Aldığınız yerin desteğine vs. yazın. Çözerler belki.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ekim 2022 #6 Çözemezsin zaten. Hesabı alanlar ölüme kadar hesabı açık bırakıyorlar. Zaten böyle satanlar da ilgilenmiyor. Paranız heba oldu. Geçmiş olsun. Origin hesabı kesinlikle alınmamalı. Artı 0 Eksi
Çözemezsin zaten. Hesabı alanlar ölüme kadar hesabı açık bırakıyorlar. Zaten böyle satanlar da ilgilenmiyor. Paranız heba oldu. Geçmiş olsun. Origin hesabı kesinlikle alınmamalı.
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #7 Geçen sene aynı yerden FIFA 22 almıştım 1-2 gün sonra düzelmişti FIFA 23 de aynı şey olur mu düzelir mi? Hikmet Benol dedi: Çözemezsin zaten. Hesabı alanlar ölüme kadar hesabı açık bırakıyorlar. Zaten böyle satanlar da ilgilenmiyor. Paranız heba oldu. Geçmiş olsun. Origin hesabı kesinlikle alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Geçen sene aynı yerden FIFA 22 almıştım 1-2 gün sonra düzelmişti FIFA 23 de aynı şey olur mu düzelir mi? Hikmet Benol dedi: Çözemezsin zaten. Hesabı alanlar ölüme kadar hesabı açık bırakıyorlar. Zaten böyle satanlar da ilgilenmiyor. Paranız heba oldu. Geçmiş olsun. Origin hesabı kesinlikle alınmamalı. Genişletmek için tıkla...
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ekim 2022 #8 EgoWaixx dedi: Geçen sene aynı yerden FIFA 22 almıştım 1-2 gün sonra düzelmişti FIFA 23 de aynı şey olur mu düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynayan insan evladı oyundan çıkarsa ne mutlu sen de girebilirsin. Çok sıkıntı bir durum. Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Geçen sene aynı yerden FIFA 22 almıştım 1-2 gün sonra düzelmişti FIFA 23 de aynı şey olur mu düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynayan insan evladı oyundan çıkarsa ne mutlu sen de girebilirsin. Çok sıkıntı bir durum.
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #9 Hikmet Benol dedi: Oyunu oynayan insan evladı oyundan çıkarsa ne mutlu sen de girebilirsin. Çok sıkıntı bir durum. Genişletmek için tıkla... Hesapdan çıkması gerekiyor değil mi? Artı 0 Eksi
Hikmet Benol dedi: Oyunu oynayan insan evladı oyundan çıkarsa ne mutlu sen de girebilirsin. Çok sıkıntı bir durum. Genişletmek için tıkla... Hesapdan çıkması gerekiyor değil mi?
Cham Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 58 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #10 fifa 23ün internet bağlantısını kesersen güvenlik duvarından düzelir Artı 1 Eksi