EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 FIFA 23’te too many computers hatası alıyorum ve bir türlü çözemedim.
Çözüm EgoWaixx 27 Ocak 2023 twona dedi: Düzeldi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Denetim Masası'ndan FIFA 23'ün internet erişimini kestim düzeldi diğer türlüsünü bilmiyorum.
twona dedi: Düzeldi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Denetim Masası'ndan FIFA 23'ün internet erişimini kestim düzeldi diğer türlüsünü bilmiyorum.
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #11 Cham dedi: FIFA 23'ün internet bağlantısını kesersen güvenlik duvarından düzelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor. Artı 0 Eksi
Cham dedi: FIFA 23'ün internet bağlantısını kesersen güvenlik duvarından düzelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor.
twona Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 279 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #12 EgoWaixx dedi: Geçen sene aynı yerden FIFA 22 almıştım 1-2 gün sonra düzelmişti FIFA 23 de aynı şey olur mu düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi hocam? Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Geçen sene aynı yerden FIFA 22 almıştım 1-2 gün sonra düzelmişti FIFA 23 de aynı şey olur mu düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi hocam?
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #13 twona dedi: Düzeldi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Denetim Masası'ndan FIFA 23'ün internet erişimini kestim düzeldi diğer türlüsünü bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
twona dedi: Düzeldi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Denetim Masası'ndan FIFA 23'ün internet erişimini kestim düzeldi diğer türlüsünü bilmiyorum.
twona Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 279 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #14 EgoWaixx dedi: Hocam Denetim Masası'ndan FIFA 23'ün internet erişimini kestim düzeldi diğer türlüsünü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de bu hatayı veriyor fifa23.exe'nin internet bağlantısını kestiniz değil mi? Dosya Ekleri 1674843329292.png 4,2 KB · Görüntüleme: 417 Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Hocam Denetim Masası'ndan FIFA 23'ün internet erişimini kestim düzeldi diğer türlüsünü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de bu hatayı veriyor fifa23.exe'nin internet bağlantısını kestiniz değil mi?
332merek Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 620 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #15 twona dedi: Hocam şimdi de bu hatayı veriyor fifa23.exe'nin internet bağlantısını kestiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Artı 0 Eksi
twona dedi: Hocam şimdi de bu hatayı veriyor fifa23.exe'nin internet bağlantısını kestiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi?
twona Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 279 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #16 332merek dedi: Çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam hesap satın aldıysan bunun çözümü yok maalesef kendi hesabınızsa ve başka hiçbir kimseyle paylaşmadıysanız hesap ayarlarından bağlı cihazların hepsini kaldırın tekrar oyuna girmeyi deneyin Artı 0 Eksi
332merek dedi: Çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam hesap satın aldıysan bunun çözümü yok maalesef kendi hesabınızsa ve başka hiçbir kimseyle paylaşmadıysanız hesap ayarlarından bağlı cihazların hepsini kaldırın tekrar oyuna girmeyi deneyin