Çözüldü FIFA 23 "Too many hatası Computer" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canberkcacur

Hectopat
Daha fazla  
FIFA 23 aldım 2 gün önce too many Computer hatası veriyor ve Boosteroid üzerinden oynuyorum ne yapmalıyım.

Çözüm
1 gün boyunca ya da en azından yarın sabaha kadar hiç giriş yapma oyuna. Açmayı deneme yani. Düzelecektir.
Denuvo sınırlamasına takılmış hesap. 24 saat beklemeniz gerekmekte veya satıcıdan bu sınırlamayı aşan hesap talep etmeniz lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap olarak satın aldıysanız aynı hesabı birden fazla kişi kullandığı için o hatayı veriyor. Eğer öyle aldıysanız aldığınız kişiye yazın.

Bir süre beklemeniz gerekmekte. Ara ara deneyin eğer olmazsa yeni hesap talep edin. Anladığım kadarıyla offline hesap satın almışsınız.

Steam üzerinden FIFA 23 satın aldım fakat too many Computer hatası veriyor. Normal mi acaba?

1 gün boyunca ya da en azından yarın sabaha kadar hiç giriş yapma oyuna. Açmayı deneme yani. Düzelecektir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…