Canberkcacur Hectopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #1 FIFA 23 aldım 2 gün önce too many Computer hatası veriyor ve Boosteroid üzerinden oynuyorum ne yapmalıyım.
FIFA 23 aldım 2 gün önce too many Computer hatası veriyor ve Boosteroid üzerinden oynuyorum ne yapmalıyım.
Çözüm tasocuk 5 Nisan 2023 1 gün boyunca ya da en azından yarın sabaha kadar hiç giriş yapma oyuna. Açmayı deneme yani. Düzelecektir.
1 gün boyunca ya da en azından yarın sabaha kadar hiç giriş yapma oyuna. Açmayı deneme yani. Düzelecektir.
F fastX Yoctopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 15 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #2 Denuvo sınırlamasına takılmış hesap. 24 saat beklemeniz gerekmekte veya satıcıdan bu sınırlamayı aşan hesap talep etmeniz lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Denuvo sınırlamasına takılmış hesap. 24 saat beklemeniz gerekmekte veya satıcıdan bu sınırlamayı aşan hesap talep etmeniz lazım.
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #3 Hesap olarak satın aldıysanız aynı hesabı birden fazla kişi kullandığı için o hatayı veriyor. Eğer öyle aldıysanız aldığınız kişiye yazın. Artı 0 Eksi
Hesap olarak satın aldıysanız aynı hesabı birden fazla kişi kullandığı için o hatayı veriyor. Eğer öyle aldıysanız aldığınız kişiye yazın.
KS KS Canberkcacur Hectopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #4 Hayır Steam üzerinden aldım. fastX dedi: Denuvo sınırlamasına takılmış hesap 24 saat beklemeniz gerekmekte veya satıcıdan bu sınırlamayı aşan hesap talep etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
Hayır Steam üzerinden aldım. fastX dedi: Denuvo sınırlamasına takılmış hesap 24 saat beklemeniz gerekmekte veya satıcıdan bu sınırlamayı aşan hesap talep etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
F fastX Yoctopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 15 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #5 Bir süre beklemeniz gerekmekte. Ara ara deneyin eğer olmazsa yeni hesap talep edin. Anladığım kadarıyla offline hesap satın almışsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Bir süre beklemeniz gerekmekte. Ara ara deneyin eğer olmazsa yeni hesap talep edin. Anladığım kadarıyla offline hesap satın almışsınız.
KS KS Canberkcacur Hectopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #6 fastX dedi: Bir süre beklemeniz gerekmekte ara ara deneyin eğer olmazsa yeni hesap talep edin anladığım kadarıyla offline hesap satın almışsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır Steam üzerinden aldım orijinal olarak. Artı 0 Eksi
fastX dedi: Bir süre beklemeniz gerekmekte ara ara deneyin eğer olmazsa yeni hesap talep edin anladığım kadarıyla offline hesap satın almışsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır Steam üzerinden aldım orijinal olarak.
F fastX Yoctopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 15 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #7 Canberkcacur dedi: Hayır Steam üzerinden aldım orijinal olarak. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz bir durum orijinal oyunda böyle bir hata kabul edilemez. Direkt iade edin iletin. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Canberkcacur dedi: Hayır Steam üzerinden aldım orijinal olarak. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz bir durum orijinal oyunda böyle bir hata kabul edilemez. Direkt iade edin iletin.
KS KS Canberkcacur Hectopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #8 fastX dedi: İnanılmaz bir durum orijinal oyunda böyle bir hata kabul edilemez direkt iade edin iletin. Genişletmek için tıkla... Herkeste oluyor diye biliyorum ama. fastX dedi: İnanılmaz bir durum orijinal oyunda böyle bir hata kabul edilemez direkt iade edin iletin. Genişletmek için tıkla... Cloud'tan oynadığım için değil değil mi? Artı 0 Eksi
fastX dedi: İnanılmaz bir durum orijinal oyunda böyle bir hata kabul edilemez direkt iade edin iletin. Genişletmek için tıkla... Herkeste oluyor diye biliyorum ama. fastX dedi: İnanılmaz bir durum orijinal oyunda böyle bir hata kabul edilemez direkt iade edin iletin. Genişletmek için tıkla... Cloud'tan oynadığım için değil değil mi?
KS KS Canberkcacur Hectopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #9 Steam üzerinden FIFA 23 satın aldım fakat too many Computer hatası veriyor. Normal mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
tasocuk Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #10 1 gün boyunca ya da en azından yarın sabaha kadar hiç giriş yapma oyuna. Açmayı deneme yani. Düzelecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
1 gün boyunca ya da en azından yarın sabaha kadar hiç giriş yapma oyuna. Açmayı deneme yani. Düzelecektir.