Canberkcacur Hectopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #1 FIFA 23 aldım 2 gün önce too many Computer hatası veriyor ve Boosteroid üzerinden oynuyorum ne yapmalıyım.
FIFA 23 aldım 2 gün önce too many Computer hatası veriyor ve Boosteroid üzerinden oynuyorum ne yapmalıyım.
Çözüm tasocuk 5 Nisan 2023 1 gün boyunca ya da en azından yarın sabaha kadar hiç giriş yapma oyuna. Açmayı deneme yani. Düzelecektir.
1 gün boyunca ya da en azından yarın sabaha kadar hiç giriş yapma oyuna. Açmayı deneme yani. Düzelecektir.
KS KS Canberkcacur Hectopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #11 tasocuk dedi: 1 gün boyunca ya da en azından yarın sabaha kadar hiç giriş yapma oyuna. Açmayı deneme yani. Düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Tm akşam üstü giriş yaptım ama sorun olur mu? tasocuk dedi: 1 gün boyunca ya da en azından yarın sabaha kadar hiç giriş yapma oyuna. Açmayı deneme yani. Düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Cloud üzerinden oynuyorum bir de. Artı 0 Eksi
tasocuk dedi: 1 gün boyunca ya da en azından yarın sabaha kadar hiç giriş yapma oyuna. Açmayı deneme yani. Düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Tm akşam üstü giriş yaptım ama sorun olur mu? tasocuk dedi: 1 gün boyunca ya da en azından yarın sabaha kadar hiç giriş yapma oyuna. Açmayı deneme yani. Düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Cloud üzerinden oynuyorum bir de.
tasocuk Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #12 Canberkcacur dedi: Tm akşam üstü giriş yaptım ama sorun olur mu? Cloud üzerinden oynuyorum bir de. Genişletmek için tıkla... 24 saat beklemeniz gerekmekte. Bende de aynı şekilde olmuştu bu şekilde çözmüştüm. Hesap size aitse bu şekilde çözebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Canberkcacur dedi: Tm akşam üstü giriş yaptım ama sorun olur mu? Cloud üzerinden oynuyorum bir de. Genişletmek için tıkla... 24 saat beklemeniz gerekmekte. Bende de aynı şekilde olmuştu bu şekilde çözmüştüm. Hesap size aitse bu şekilde çözebilirsiniz.
KS KS Canberkcacur Hectopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #13 tasocuk dedi: 24 saat beklemeniz gerekmekte. Bende de aynı şekilde olmuştu bu şekilde çözmüştüm. Hesap size aitse bu şekilde çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet bana ait teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
tasocuk dedi: 24 saat beklemeniz gerekmekte. Bende de aynı şekilde olmuştu bu şekilde çözmüştüm. Hesap size aitse bu şekilde çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet bana ait teşekkür ederim.
Ü üyeadim Centipat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #14 Ne yaptında düzeldi söylermisin reis? Aynı sorunu şuan bende yaşıyorum. Artı 0 Eksi