Çözüldü FIFA 23 Türkçe dil desteği yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alex20

Decapat
Xbox Game Pass'tan FIFA 23 indirdim fakat Türkçe dil desteklemiyordu. EA'dan indirdiğim zamanda Türkçe yoktu, çözümü var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    34,6 KB · Görüntüleme: 511
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam. Ben Steam sürümünden kullanıyorum. Oyun içinde Türkçe yapabiliyorsun. Ancak yoksa belgelerdeki "FIFA 23" klasörünü silip, yeniden profil açabiliyorsunuz (oyuna girdiğinizde dil seçme ekranı çıkıyor). Bir deneyin isterseniz ben Türkçe oynuyorum çünkü.

Xbox Game Pass'tan FIFA 23 indirdim fakat Türkçe dil desteklemiyordu. EA'dan indirdiğim zamanda Türkçe yoktu, çözümü var mıdır?
Arkadaşın da dediği gibi oyun içinde değiştirilebiliyor isterseniz yükleyip bakiniz

Fifa 23'de sadece arayüz dil desteği var belki ondandır. Şimdilik İngilizceyi seçin oyuna girdikten sonra ayarları yine kurcalarsınız.

Teşekkür ederim deneyeceğim.

FIFA 23'te sadece arayüz dil desteği var belki ondandır. Şimdilik ingilizceyi seçin oyuna girdikten sonra ayarları yine kurcalarsınız.

Ayarlarda da Türkçe yok.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    17,8 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var dün Game Pass'ten FIFA 23 indirdim ve akşam oynuyordum fakat oyunun içinde Türkçe dil yok arkadaşımdada aynı oyun var onda Türkçe var ama ben indirdiğimde ayarlarda Türkçe dil yoktu.

düzeltebilen oldu mu aynı sorunu yaşıyorum oyun türkçe olmuyor bir türlü

Bende de devam ediyor çözemedim hala.
çok garip ya yapmadığım hiç bir şey kalmadı internette sorunun çözümüne dair en ufak bir cevap yok çok az kişi var gibi bunu yaşayan eaya mail atıyorsun zaten s*kine takmıyorlar bi tane maile dönüş yapmıyor adamlar

Türkçe yama da yok araştırdım keşke olsaydı. İngilzce oynuyorum artık yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…