Osman elmas Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #1 FIFA 23 Web App aratıyorum EA FC24 çıkıyor.
salatamai Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #2 Osman elmas dedi: FIFA 23 web App aratıyorum EA FC24 çıkıyor. Genişletmek için tıkla... FIFA 23 satıştan kaldırıldı.
Osman elmas dedi: FIFA 23 web App aratıyorum EA FC24 çıkıyor. Genişletmek için tıkla... FIFA 23 satıştan kaldırıldı.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 9 Ekim 2023 #3 Osman elmas dedi: FIFA 23 web App aratıyorum EA FC24 çıkıyor. Genişletmek için tıkla... FIFA23 sadece kütüphanesinde olanlar ve Game Pass ile oynanabiliyor.
Osman elmas dedi: FIFA 23 web App aratıyorum EA FC24 çıkıyor. Genişletmek için tıkla... FIFA23 sadece kütüphanesinde olanlar ve Game Pass ile oynanabiliyor.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 11 Ekim 2023 #4 Roseus dedi: FIFA23 sadece kütüphanesinde olanlar ve Game Pass ile oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Roseus dedi: FIFA23 sadece kütüphanesinde olanlar ve Game Pass ile oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Web App'in ne olduğunu biliyor musunuz siz ikiniz? Adam satıştan kaldırıldı mı diye mi soruyor bir okuyun bakalım konuyu. Osman elmas dedi: FIFA 23 Web App aratıyorum EA FC24 çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Her sene olan bir şey bu. Yeni oyun çıkacağı zaman eski oyunun Web App'ini kapatıp yeni oyununkini açıyorlar. Yani kapandı, yapacak bir şey yok.
Roseus dedi: FIFA23 sadece kütüphanesinde olanlar ve Game Pass ile oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Roseus dedi: FIFA23 sadece kütüphanesinde olanlar ve Game Pass ile oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Web App'in ne olduğunu biliyor musunuz siz ikiniz? Adam satıştan kaldırıldı mı diye mi soruyor bir okuyun bakalım konuyu. Osman elmas dedi: FIFA 23 Web App aratıyorum EA FC24 çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Her sene olan bir şey bu. Yeni oyun çıkacağı zaman eski oyunun Web App'ini kapatıp yeni oyununkini açıyorlar. Yani kapandı, yapacak bir şey yok.