FIFA 23 yeni save dosyası açtırdı

TRVP LXRD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba FIFA 23'de yaklaşık 50 saatim var. Genelde Pro clubs ve kariyer oynuyorum. Dün oyuna girdiğimde bana yeniden kayıt dosyası açtırdı, Pro Clubs'daki karakterim gitmiş ama kariyerdeki duruyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

aynısı banada oldu birsey farkettim normalde oyun kolumu bluetoothla bagliyordum yeni bi kablo aldim sarj ediyormu diye kolumu bu sefer kabloyla bagladim oyuna girdigimde bana favori takimimi sectirdi anlamadim normalde bu yeni save alinirken olmasi lazimdi kariyerim herşeyim duruyor tekrar kendi ayarlarimi yaptim oynamaya devam ettim ama hep aklimda bu sorunun neden olduğu kafama takildi sonra kablodan olabilecegi aklima geldi kabloyla tekrar oyuna girdigimde tekrar ayni seyler oldu favori takim sectirdi sanki yeni saveymis gibi sende kabloyla baglanip oyunu actiysan olabilir

Belkide benim kablomla yeni bi kol olarak algilayip yeni save gibi gostermis olabilir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…