Çözüldü FIFA 23'de gamepad tuşları çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

384710

Hectopat
Bugün FIFA 23 PC platformunda, oyundan çık gir yaptım ve bir anda simgeler PlayStation simgelerine dönüştü ve gamepadin bazı tuşları ( trigger ) gibi çalışmamaya başladı. Sorun sadece FIFA 23'e özel ve ilk defa bugün yaşandı. Normalde Xbox simgelerinin gözükmesi gerekiyor PC platformunda fakat tuşlar PS formatına dönüştü ve gamepadim neredeyse çalışmıyor diyebiliriz, bu sorunu nasıl çözebilirim? ( Logitech F710 )

Çözüm
Hocam merhaba sorunu çözebildiniz mi aynı sorunu 3 4 gündür yaşıyorum. (Kol Msi gc30 v2)
Başka bir konuda cevap gördüm ve işe yaradı. Gamepad'i yanlışıkla üst tarafında bulunan tuştan Directinput moduna almışım, Xinput'a alınca düzeldi, belki sizdede işe yarar.
Hocam merhaba sorunu çözebildiniz mi aynı sorunu 3 4 gündür yaşıyorum. (Kol Msi gc30 v2)

Başka bir konuda cevap gördüm ve işe yaradı. Gamepad'i yanlışıkla üst tarafında bulunan tuştan Directinput moduna almışım, Xinput'a alınca düzeldi, belki sizdede işe yarar.

Çözüm
Hocam fifayı nerden oynuyorsunuz steam mi? Ayrıca gamepadden memnun musunuz fifa için iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…