FIFA 23'e güncelleme gelecek mi?

594046

Centipat
FIFA 23'e güzel bir optimizyasyon güncellemesi bekliyorum. Sizce güncelleme gelir mi?

Çok bekliyorum. Gelirse aşırı mutlu olurum. PC'de çok oynanacak bir şey yok beni tek bu oyun mutlu edebilir.

Hakkaten PC'de RDR2, Cyberpunk gibi oyunlar varken bir bu oyunu oynuyorum. Çok zevkli bir oyun FIFA.
Futbol oyunları cidden çok kaliteli fakat şu optimizasyon sorununu bir türlü çözmüyorlar. Her gün GeForce Now'a FIFA 23 bekliyorum. Ama nafile.

Futbol oyunları cidden çok kaliteli fakat şu optimizasyon sorununu bir türlü çözmüyorlar. Her gün GeForce Now'a FIFA 23 bekliyorum. Ama nafile.
eFootball 23 (PES 23)'te var hatta oyun ücretsiz olarak çıktı fakat hiç kimse beğenmemiş oyunu... Eğer oynadıysan oyunun eksi yanları ve artı yanlarını sayabilirmisin?

eFootball 23 (PES 23)'te var hatta oyun ücretsiz olarak çıktı fakat hiç kimse beğenmemiş oyunu... Eğer oynadıysan oyunun eksi yanları ve artı yanlarını sayabilirmisin?
Hocam ondada sorun çıktı ama mobili oynamış biri olarak eğer hiç yoksa oyununuz idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…