CaIamity Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Ben bir arkadaşım ile FIFA 23 oynamak için PS Plus almayı düşünüyorum. Ben PS4'e sahibim o ise Xbox Series S. Birlikte 1V1 atabiliyor muyuz?
Ben bir arkadaşım ile FIFA 23 oynamak için PS Plus almayı düşünüyorum. Ben PS4'e sahibim o ise Xbox Series S. Birlikte 1V1 atabiliyor muyuz?
Çözüm AkuTank 4 Ağustos 2023 Maalesef olmuyor. Ps4 kullanıcısı Xbox One ile oynayabiliyor. Burdan daha detaylı bakabilirsiniz.
O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 4 Ağustos 2023 #2 CaIamity dedi: Ben bir arkadaşım ile FIFA 23 oynamak için PS Plus almayı düşünüyorum. Ben PS4'e sahibim o ise Xbox Series S. Birlikte 1V1 atabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Atabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
CaIamity dedi: Ben bir arkadaşım ile FIFA 23 oynamak için PS Plus almayı düşünüyorum. Ben PS4'e sahibim o ise Xbox Series S. Birlikte 1V1 atabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Atabiliyorsunuz.
AkuTank Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1.432 Çözümler 26 4 Ağustos 2023 #3 Maalesef olmuyor. Ps4 kullanıcısı Xbox One ile oynayabiliyor. Burdan daha detaylı bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS CaIamity Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #4 Ofbeeeee dedi: Atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam EA sitesindeki bir tabloda falan PS4 için sadece Xbox One ile oynayabilior diyordu ama… Artı 0 Eksi
Ofbeeeee dedi: Atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam EA sitesindeki bir tabloda falan PS4 için sadece Xbox One ile oynayabilior diyordu ama…
O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 4 Ağustos 2023 #5 CaIamity dedi: Hocam EA sitesindeki bir tabloda falan PS4 için sadece Xbox One ile oynayabilior diyordu ama… Genişletmek için tıkla... Pardon hocam Xbox One ile karıştırmışım. Artı 0 Eksi
CaIamity dedi: Hocam EA sitesindeki bir tabloda falan PS4 için sadece Xbox One ile oynayabilior diyordu ama… Genişletmek için tıkla... Pardon hocam Xbox One ile karıştırmışım.
KS KS CaIamity Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #6 AkuTank dedi: Maalesef olmuyor. Ps4 kullanıcısı Xbox One ile oynayabiliyor. Burdan daha detaylı bakabilirsiniz. Eki Görüntüle 1889683 Genişletmek için tıkla... Evet hocam maalesef konunun onaylanması için bir asır beklemek gerekiyor aslında cevabı bulmuştum. Artı 0 Eksi
AkuTank dedi: Maalesef olmuyor. Ps4 kullanıcısı Xbox One ile oynayabiliyor. Burdan daha detaylı bakabilirsiniz. Eki Görüntüle 1889683 Genişletmek için tıkla... Evet hocam maalesef konunun onaylanması için bir asır beklemek gerekiyor aslında cevabı bulmuştum.