FIFA 23'te DS4 çift atlıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
DS4 kolum normal çalışıyordu 2 gündür çift atlamaya başladı. Step 4 opsiyonel setupu kurdum olmadı, hide DS4 Controlleri etkinleştirdim olmadı, tekrar kapattım yine olmadı. Steam kontrolcüde Xbox'ı işaretledim olmadı PS butonununu işaretledim olmadı hatta ikisini birden yaptım yine olmadı. Buradaki tüm çözümleri denememe rağmen olmadı. Başka çözümü olan varsa yardım ederse sevinirim.

Oyun içi ayarlarda kol ayarlarında ayarları uygula gibi bir şey vardı onu da yapman gerekiyor diye biliyorum. Dışarıda yaptın, hani oyuna da zorla uygula gibi bir şeydi. Genel kontrolcü ayarlarında da PS seçili olsun yeterli. Başka işaretli olmasına gerek yok. En altta da Dualshock 4 PS4 falan adı etiketi doğru çıkıyorsa sorun olmaması lazım.

Opsiyonel setup'da hidhide kurmanız gerekli ve Hide Controller seçmeniz lazım. Ayrıca FIFA 23 için DS4Windows kullanmanıza gerek yok, kabloyla bağlayıp oynayabilirsiniz direkt.

Ayrıca Steam üzerinde oynuyorsanız yine DS4Windows'a ihtiyacınız yok.

Opsiyonel setup'da hidhide kurmanız gerekli ve Hide Controller seçmeniz lazım. Ayrıca FIFA 23 için DS4Windows kullanmanıza gerek yok, kabloyla bağlayıp oynayabilirsiniz direkt.

Ayrıca Steam üzerinde oynuyorsanız yine DS4Windows'a ihtiyacınız yok.
Ben Ea yani eski origin üzerinden oynuyorum. DS4 olmadan ps4 kolunu fifa görmüyor klavye gibi görüyor bir ayarı var mı acaba ?

Googleden indirin.
indirdim ds4windows şimdi napacam

Googleden indirin.
indirdim

Googleden indirin.
1738087665777.png

böyle ir hata alıyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı