FIFA 23'te kol çalışmıyor ve farklı komutlar algılıyor

İşletim sistemi
Windows 11

kromxs

Decapat
Daha fazla  
RAM
2x8 16 GB RAM
Ekran kartı
3050 Ti
İşlemci
i511400H
Merhaba herkese, indirime girdiği zaman 209 TL'ye Steam üzerinden FIFA 23 aldım ve indirdim. Ne yaparsam yapayım FPS 30'un üstüne çıkmadı. En düşük ayarlarda ve en yüksek ayarlarda sabit 30 FPS. Sonra bir forumda oyunu silip EA App'ten kurunca sorunun çözüldüğü yazıyordu indirdim ve gerçekten sorun çözüldü ama şimdi de kolu görmüyor. L1, L2, R1, R2 tuşları, A ve X tuşları çalışmıyor. Çalışanlar da farklı komutlar yapıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese, indirime girdiği zaman 209 TL'ye Steam üzerinden FIFA 23 aldım ve indirdim. Ne yaparsam yapayım FPS 30'un üstüne çıkmadı. En düşük ayarlarda ve en yüksek ayarlarda sabit 30 FPS. Sonra bir forumda oyunu silip EA App'ten kurunca sorunun çözüldüğü yazıyordu indirdim ve gerçekten sorun çözüldü ama şimdi de kolu görmüyor. L1, l2, r1, R2 tuşları, a ve X tuşları çalışmıyor. Çalışanlar da farklı komutlar yapıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Oyunun ayar programı varsa oradan tuş atayin.(FIFA hiç satın almadım hep pes aldım ama bence vardır fifa da da)

Nasıl yani oyunun içindeki ayarlarda mı yok yoksa oyun dışı program olarak mı?

oyun dışı uygulama yok fifa 23te, oyun içi kontrolcü ayarlarında bütün tuşlar doğru şekilde düzenlenmiş durumda ancak maç sırasında şut çekmek istediğimde yanıt yok başka bir örnek olarak sprint yapmak istediğimde saçma sapan menüler açılıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı