FIFA 23'te nasıl gelişilir?

gutibey

Picopat
Yer
Almería, İspanya
Merhaba, öncelikle bu zamana kadar amatör bir PES oyuncusuydum fakat PES'in rezalet gidişatından sonra bende FIFA 23 almaya karar verdim. Aldım oyunu, kurdum ve şimdi de F310 kolunu alıp bağladım bilgisayara. Neyse kurulumu falan yaptım ancak daha kola da alışamadığımdan eğitim seviyesindeki maçta 4 yedim ve oyunda defans falan yapamıyorum, sıfır yani. Nasıl gelişebilirim ve bu kola alışabilirim? Ayrıca F310 için ayrıntılı bir inceleme var mı, varsa atarsanız çok sevinirim.

Taktiğiniz nedir?

Örnek savunma videosu hocam. Bu arkadaşı takip edin faydalı videoları var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam taktikle alakası yok, basbayağı ben oyunu oynayamıyorum. Özellikle defans anlamında, onun için diyorum ki ne yapmam lazım? Zaten kola da hiç alışamadım niyeyse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Oyunda defans mantığı PES 'e göre çok değişik öncelikle ayarlardan başlamanı öneririm. Örneğin önce gamepad ayarlarını yap alışık olduğun tuşlara göre ayarlama yapabilirsin daha sonra videolardan defans nasıl yapılır onlara bak yavaş yavaş alışırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…