Çözüldü FIFA 23'ü açarken "your Game failed to launch" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Twineys

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba EA Appde FIFA böyle gözüküyor ve hiçbir türlü açamıyorum açamaya çalışınca da bu hatayı veriyor. Oyunu Steam'den aldım EA uygulaması Steam'e bağlı yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2023-04-30_130825885.png
    resim_2023-04-30_130825885.png
    214,3 KB · Görüntüleme: 51
  • resim_2023-04-30_130900185.png
    resim_2023-04-30_130900185.png
    319,8 KB · Görüntüleme: 49
Çözüm
Denedim önceden oyuna girebiliyordum 1-2 haftadır var bu problem.

Sorunu çözdüm çözemeyenler için nasıl yapılacağını söylüyorum: Öncelikle EA appi kapatın Görev Yöneticisi'nden EA background serviceyi de kapatın daha sonra EA in kurulu olduğu alana gelin EA Desktop'a sağ tıklayıp özelliklere girin uyumluluk bölümünden "bu programı yönetici olarak çalıştır" ı tikleyip uygula deyin ve uygulamayı sürekli EA Desktop'tan açın çözülüyor.
Denedim önceden oyuna girebiliyordum 1-2 haftadır var bu problem.

Sorunu çözdüm çözemeyenler için nasıl yapılacağını söylüyorum: Öncelikle EA appi kapatın Görev Yöneticisi'nden EA background serviceyi de kapatın daha sonra EA in kurulu olduğu alana gelin EA Desktop'a sağ tıklayıp özelliklere girin uyumluluk bölümünden "bu programı yönetici olarak çalıştır" ı tikleyip uygula deyin ve uygulamayı sürekli EA Desktop'tan açın çözülüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı