D DeXo Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 38 Çözümler 1 18 Aralık 2023 #1 Merhaba, Epic Games'ten FC 24 aldım ve kurulumu yaptım ama oyuna girerken görseldeki hatayı veriyor. Tamam deyince FIFA 24 amblemi çıkıyor ve kapanıyor, yardımcı olur musunuz?
Merhaba, Epic Games'ten FC 24 aldım ve kurulumu yaptım ama oyuna girerken görseldeki hatayı veriyor. Tamam deyince FIFA 24 amblemi çıkıyor ve kapanıyor, yardımcı olur musunuz?
sinusalfa Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #11 efe12t dedi: 2 hafta EA destekle uğraştım yok o yok bu en son Microsoft'a yolladılar onlar da formatla dedi. Genişletmek için tıkla... Kanka sana gene geri dönmüşler beni takmıyolar. Paramızla rezil olduk bu nasıl bir şirket ya. efe12t dedi: 2 hafta EA destekle uğraştım yok o yok bu en son Microsoft'a yolladılar onlar da formatla dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam formatla açtım vallahi şükürler olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2024 Artı 1 Eksi
efe12t dedi: 2 hafta EA destekle uğraştım yok o yok bu en son Microsoft'a yolladılar onlar da formatla dedi. Genişletmek için tıkla... Kanka sana gene geri dönmüşler beni takmıyolar. Paramızla rezil olduk bu nasıl bir şirket ya. efe12t dedi: 2 hafta EA destekle uğraştım yok o yok bu en son Microsoft'a yolladılar onlar da formatla dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam formatla açtım vallahi şükürler olsun.