Memolica Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #61 Efootball'da online rakipler ile çekişmeli maçlar yapabiliyor olsam da 87 overall takımla gümüş takımdan 10 gol yemişliğim var. Kariyer modları eğlenceli olabilir.
Efootball'da online rakipler ile çekişmeli maçlar yapabiliyor olsam da 87 overall takımla gümüş takımdan 10 gol yemişliğim var. Kariyer modları eğlenceli olabilir.
T tmehmetaslan Picopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #62 Specialagent58 dedi: Kesin ''korsan oyun indirdiği'' için olmuştur o, ''fake ve güvenilmedik siteden'' indirdiği için olmamıştır knk. Genişletmek için tıkla... Torrent oyundan indirdi ben de bazen indiriyorum ama sıkıntılı son 1 yıldır bilgisayarıma torrent oyun kurmuyorum ne format derdi var ne başka bişey GAMOLA dedi: Ne abarttınız hocam PC bozulmayı bekliyormuş bahane etmiş galiba. Genişletmek için tıkla... Acer nitro 3050 li daha alalı 2.ay olmamıştı
Specialagent58 dedi: Kesin ''korsan oyun indirdiği'' için olmuştur o, ''fake ve güvenilmedik siteden'' indirdiği için olmamıştır knk. Genişletmek için tıkla... Torrent oyundan indirdi ben de bazen indiriyorum ama sıkıntılı son 1 yıldır bilgisayarıma torrent oyun kurmuyorum ne format derdi var ne başka bişey GAMOLA dedi: Ne abarttınız hocam PC bozulmayı bekliyormuş bahane etmiş galiba. Genişletmek için tıkla... Acer nitro 3050 li daha alalı 2.ay olmamıştı
D DonButcha Femtopat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 47 10 Ocak 2024 #63 200 saati geride bırakmış birisi olarak, ALMA, ALDIRTMA.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.369 Çözümler 32 10 Ocak 2024 #64 Aldım arkadaşlar cevap veren herkese teşekkürler.